2777
2789

من کامل خوب شدم رفتم دکتر گفت دیگه بر طرف شده اون موقع مجرد بودم 

مثلا سالی ۱ بار میشد نهایتش 😔ولی الان که ازدواج کردم نگرانم دوباره تکرار شه 

دکتر به من گفت خوب شدی ولی سعی کن زیاد با گوشی سروکار نداشته باشی ولی اصلا رعایت نکردم من 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی دیگه تکرار نمیشه؟

قرض نمیخوری دیگ

الهم عجل لولیک الفرج💚میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستید💚💚💚شده ازدردبخندی که نبارد چشمت؟؟؟😔من در این خنده ی پرغصه مهارت دارم😔مرادردیست اندردل که گرگویم زبان سوزد 😔وگردم درزنم ترسم که مغز استخوان سوزد😔منجم کوکب بخت مراازبرج بیرون کن😔که من کم طالعم ترسم زآهم آسمان سوزد😔😭

رعایت کن بهشم فکر نکن 

اینو یادتون نره 🤌                                                    با دوستی که با دشمنتون دوسته .دوری کنید از سم مار هم مهلک تره 🧨 👌                                                                                       💟 💍 💟   

اگه نشده که نمیشه دیگه 

ولی سعی کن بیشتر رعایت کنی که نگرانیت برطرف شه

دیوانه و دلبسته اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش /یک لحظه نخور حسرت آن را که نداری/راضی به همین چندقلم مال خودت باش 

من خودم تحت درمانم 

داروت چیه اون زمان ک مصرف میکردی 

فقط فقط هرروز میگم خداکنه ایندفعه رفتم خوب شده باشم دیگ نخورم  باردارم هستم  کلا دوس نداشتم اینطوری ولی زندگیه دیگ 

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

نه سال ۹۷ قط کردم

عزیزم نمیخوام بترسونمت منم یکی ازعزیزانم تشنجی بود نزدیک 4سال خوب شده بود ودارونمیخوزدیه زنیکه ترس نده بودش بعد به شب تشنج کردو دوباره قرض هاش ودکترگقت بایدخوری 

باید ازاسترس واضطراب ونگرانی دورباشی

الهم عجل لولیک الفرج💚میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستید💚💚💚شده ازدردبخندی که نبارد چشمت؟؟؟😔من در این خنده ی پرغصه مهارت دارم😔مرادردیست اندردل که گرگویم زبان سوزد 😔وگردم درزنم ترسم که مغز استخوان سوزد😔منجم کوکب بخت مراازبرج بیرون کن😔که من کم طالعم ترسم زآهم آسمان سوزد😔😭