2777
2789
عنوان

میشه رفلاکس معده داشته باشی بدون درد یا سوزش باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 236 بازدید | 25 پست
تحت نظر روانپزشک هستم ولی یه دفعه اینجوری شدم شدید شد سردردممیترسم به دکترم بگم داروهامو زیاد کنه

شاید یکی از قرصا عوارض داشته باشه یا دوز شو کمتر کنه .

اینو یادتون نره 🤌                                                    با دوستی که با دشمنتون دوسته .دوری کنید از سم مار هم مهلک تره 🧨 👌                                                                                       💟 💍 💟   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه عالمه دارو داده مرتب میخورم ولی بی فایده

دکترش خوبه تعریفشو شنیدی؟؟؟

نگفت بادکش،حجامت اینا؟

آذین،،هستم،،خدایا خدایی کن رحم کن معجزه کن ، اگرنکنی من نه خدادارم و نه حسین،،،،من امید داشتم ،خدایا،،،،

دکترش خوبه تعریفشو شنیدی؟؟؟نگفت بادکش،حجامت اینا؟

خیلی معروفه تشخیصش عالیه

حجامت هم یه بار هفته پیش برام انجام داد قوزک پام

گف دوبار دیگه هم باید انجام بدم

بنظر شما دوره درمانم کامل کنم بهتر میشم؟یا بیخیال بشم فردا برم متخصص داخلی؟

خیلی معروفه تشخیصش عالیهحجامت هم یه بار هفته پیش برام انجام داد قوزک پامگف دوبار دیگه هم باید انجام ...

نصفه نزاربرو ان شاءالله خوب میشی

حالاکه میگی دکترش خوبه ادامه بده

آذین،،هستم،،خدایا خدایی کن رحم کن معجزه کن ، اگرنکنی من نه خدادارم و نه حسین،،،،من امید داشتم ،خدایا،،،،

دیسک کمر که دارم گردنم مشکل نداره

اینکه گفتی سرگیجه و سردرد دارم و گوشام سنگینه شاید گوشت عفونت کرده چون عفونت گوش هم سر درد وهم سرگیجه داره 

امروز برای عزیزانت احساسی کم مگذار شاید فردا احساسی باشد ولی عزیزی نباشد (آقایون درخواست ندن لطفا🚫) اگه جوابت ندادم چون اعصاب وارامشم  خیلی با ارزشتر از بحث با تو هست ✂️

اینکه گفتی سرگیجه و سردرد دارم و گوشام سنگینه شاید گوشت عفونت کرده چون عفونت گوش هم سر درد وهم سرگیج ...

دکتر گوش حلق بینی هم رفتم گفت گوش و گلو اینات مشکلی نداره

دکتر گوش حلق بینی هم رفتم گفت گوش و گلو اینات مشکلی نداره

من یه مدت کم‌خونی داشتم همیشه سرگیجه و سردرد داشتم آهن بدنت هم اگه کم باشه سرگیجه وسر درد میگیری 

امروز برای عزیزانت احساسی کم مگذار شاید فردا احساسی باشد ولی عزیزی نباشد (آقایون درخواست ندن لطفا🚫) اگه جوابت ندادم چون اعصاب وارامشم  خیلی با ارزشتر از بحث با تو هست ✂️

من یه مدت کم‌خونی داشتم همیشه سرگیجه و سردرد داشتم آهن بدنت هم اگه کم باشه سرگیجه وسر درد میگیری

هیچوقت کم خونی نداشتم 

آخرین بار هم که ازمایش دادم دکتر گفت کم خونی ندارم

مشکلم دقیقا همینه که نمیدونم چه مرگمه😔