2777
2789
عنوان

اونایی که نماز شب میخونن

| مشاهده متن کامل بحث + 392 بازدید | 67 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اهااا مرسییی عزیزم متوجه شدم ممنون❤️

قربونت برم خواهش می کنم بازم ببخشید افتضاح توضیح دادم 

ولی دمت‌ گرم‌ که نماز شب میخونی ولش نکن هیچ وقت شده  سریع سریع و راحت بخونی ولی ترک نکن ببین خدا برات چه ها که نمی کنه خیلی خوبی که نصیبت‌ شده خوش به سعادتت میشه برا من حقیر هم دعا کنی 

نعنا‌ دیگه بوی‌ نعنا‌ نمیدی‌ ….                                               بی بی یادته‌ گفتم نامزد‌ کرده گفتی خدارو چه دیدی شاید شد ولی بی بی فقط تو دلت‌ روشن بود دل منو ندیدی که دلم قد‌ یه دریا‌خون شد از غضه‌ بی بی ………………. بی بی هم تو رفتی و هم اون  حالا  اون داره پدر میشه و من هنوز دخترم❤️‍🩹 عاشق پروفایلمم‌  
نه منظورمذکر العفو رو بدون وقفه میخونیدچار تنگی نفس میشیبرای منم پیش اومدهوقتی آروم بخونی راحت میک ...

اره دقیقا شاید به خاطر همینه نظر منم همینه

نعنا‌ دیگه بوی‌ نعنا‌ نمیدی‌ ….                                               بی بی یادته‌ گفتم نامزد‌ کرده گفتی خدارو چه دیدی شاید شد ولی بی بی فقط تو دلت‌ روشن بود دل منو ندیدی که دلم قد‌ یه دریا‌خون شد از غضه‌ بی بی ………………. بی بی هم تو رفتی و هم اون  حالا  اون داره پدر میشه و من هنوز دخترم❤️‍🩹 عاشق پروفایلمم‌  
حالا بدبختی اینه من بخوام اینطوری هم بخونم پاهام خواب میره😂

اتفاقا‌ داشتم به همین فک میکردم 😭🤣🤣🤣 

نه منظورمذکر العفو رو بدون وقفه میخونیدچار تنگی نفس میشیبرای منم پیش اومدهوقتی آروم بخونی راحت میک ...

وای اره دقیقا نتو ذکر العفو‌ هم خیلی اذیتم نفسم بند میاد

یعنی آروم بگم بهتره

مرسییی

قربونت برم عزیزدلمحتما قشنگم❤️

فدات بشم خیلی خیلی ازت ممنونم لطف می کتی به خدا 

من گره تو کارم افتاده اصلا دانشگاه رفتنم‌ جور نمیشه تورو خدا دعا کن جور شه از بهمن برم دانشگاه 

وای اره دقیقا نتو ذکر العفو‌ هم خیلی اذیتم نفسم بند میادیعنی آروم بگم بهترهمرسییی

چون ذکر کوتاهیه

با یه نفس ده بیست بار ممکنه بگی

تنگی نفس میگیری

آروم و با توجه بخون

بیشتر هم لذت میبری

قبول باشه عزیزم

منم دعا کن

عزیزم برای منم دعا کن

دنیا مال خوشگلا و پولداراست...ما به دنیا اومدیم که استادیوم بدون تماشاگر نباشه🥀وقتی ازم میپرسن چندسالته! دلم میخاد جواب بدم من شبایی رو گذروندم که اندازه 10سال طول کشیده، اونم جز عمرم حساب میشه! من آدمایی رو دیدم که 100سال پیرم کردن تجربه هایی داشتم که یه آدم 60ساله نداشته اگه اینارو حساب کنی من سنم خیلی زیاده، خیلی🥀چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست✨️

عزیزم من ۳ماه بیشتر نمازشب میخونم و واقعا لذت میبرم و سبک میشم.من کاملا نشسته میخونم چون نماز شب مستحبه و میتونی نشسته بخونی، و اصن واجب نیس ایستاده بخونی،

من قشنگ اثرات آرامش رو حس میکنم و اینکه حاجتم رو خدا کم کم داره برآورده میکنه،اصن دنیا برام بی ارزش شده،قشنگ میفهمم خدا قبول میکنه حتی نشسته باشی، من حتی بخاطر دیسکم رو مبل میخونم و سجده نمیرم مهر رو میارم بالا بحالت سجده،و خدا قبول میکنه هرطور بخونی،انقد آرامش میگیرم ک نگو.