2777
2789
عنوان

چالش بیاین بگید حسرت چی ب دلتونه😪🫂😇

| مشاهده متن کامل بحث + 189 بازدید | 36 پست
دقیقا منم هرچی میخام خرج کنم همش استرس ولخرجی دارم

دوست ندارم همش با حساب کتاب و قناعت خرج کنم

دوست دارم بی حساب و کتاب هر چی دلم می خواد بخرم

اصلا ولخرجی کنم😂

اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر، شاید نور خود ِ تو باشی.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یک بار برای همیشه درک کنید که در حال حاضر در جای مناسب خود هستید...درست همین لحظه شما همان جایی هستی ...

چرا نباید بهتر باشیم 

واقعا چرا یکی صفره یکی صد!

چرا ما مستحق نداری و حسرت

یکی و.....

عدالت کجاس پس

من ب چیزی ک هستم هرگز قانع نیستم

روحش شاد باشه 🥲🖤

ممنون عزیزم

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
چرا نباید بهتر باشیم واقعا چرا یکی صفره یکی صد!چرا ما مستحق نداری و حسرتیکی و.....عدالت کجاس پسمن ب ...

قطعا باید تلاش کنیم چون یک انسان واقعی همیشه کار و تلاش میکنه تا پیشرفت کنه...اما همه چیز در این دنیا سر جای خودشه..

مطالب تاپیک ها در کانال تلگرام:  cheraghdell@

قطعا باید تلاش کنیم چون یک انسان واقعی همیشه کار و تلاش میکنه تا پیشرفت کنه...اما همه چیز در این دنی ...

ما پاره شدیم از نهایت تلاش

ولی چ فایده هنوز ماشینم نداریم یا بچها خرج بالاس

انوقت قانع باشم ب این زندگی س گی؟