2777
2789
عنوان

امشب از خونه زدم بیرون ولی

314 بازدید | 26 پست

از دست بچه‌ و بابای بیخیال بچه شب ساعت ۱۱ زدم رفتم خونه مامانم دوباره طاقت نیاوردم برگشتم خونه. خسته ام کرده هر روز تا میرسم خونه یه بنر میگه بازی کن نمیزاره ۱ دقیقه ها ۱ دقیقه یه چشم به تی وی بندازم یا بشینم یا برم دوش بگیرم یا بکپم بخدا دلم یه دوش آسوده تنهایی یه گله جا حتی رو یه موکت پاره بت یه تیکه نون خشک ولی در آرامش و سکوت به جیگرم مونده. خسته ام.اصلا بچه ام حالیش نیست. دیر میخابه صبح اونقدر حرص میخورم بیداره بره مدرسه میرسم سرکار هر روز تپش قلب دارم شب حرص غذا خوردن و دیر خوابیدن دارم چکار کنم؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هفته ای دو روز بسپرش به باباش و اصلااااااا دیگه بهش فکر نکن و از خونه بزن بیرونبرای خودت باش‌ اون تا ...

مگه قبول میکنه...یه دقیقه رفتم اومدم ُسفره ولو اصلا نهم نیست بچه اش کی بخابه خودش شامشو میخوزه میره میخابه سنگ بباره بلند نمیشه

تو تربیتت قاطع باش ک مجبور نباشی ازدست بچت فرار کنی عزیز

خودشو میکوبونه زمین گریه گریه میترسم همسایه ها دعوامون کنن ..تو بگو چطور از پسش بربیام..یه حرفهایی میزنه..به مامانم گفتم خیلی بدجنس پس فردا به همسرم میگه مامان مرد آورده تو خونه...نمیدونم چطوری از پسش بربیام

گفتم میگه منم خستم حالیم نمیشه بیهوش میشه بخدا دارم با اشک مینویسم...بهش هرچی میگم از خدا بی‌خبر کار ...

حق داری خونه داری واقعا سخته درکت میکنم

یه هفته برو مسافرت یکم خستگیت در بره

متاهل🧸