2777
2789
هی بیدار میشه آب میخوره دوباره میخابهبد خاب میشه گریه میکنه۳ شبه راحت نخابیده

عیب نداره دوره داره بگذره خوب میشه 

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انجام دادم عزیزمنمیدونم چرا طفلی خوب نمیشه

ب شوهرت بگو بره قطره منتول بخره بریز توش چن قطره برای ضد عفونی هوا و تنفس خوبه .خوردنی نیستا 

🛑 کپی ممنوع عکس خودمه🛑مطمئنم همین امسال خونه دار میشم😍 همین امسال ی عالمه طلا میخرم..ماشین مورد علاقه مو میخرم...اونجوری ک دلم میخواد زندگی میکنم.....هر حاجتی داری بهش برسی الهی امین. امضا مو دیدی برام ی صلوات بفرست ...اگ فرستادی بگو منم برات بفرستم 💜😍.                                                   خدایا شکرت❤️🙂

خوبه همون بچه رو نزدیک بخاری بخوابون که رطوبت بیشتره

با چه عقلی میگید بچه رو نطدیک بخاری که آب داغ روشه بخوابونه . یه وقت پاش بخوره بریزه چی😑

با احترام🙏زیر ۱۸ سال نظر ندن ریپ هم نزنن🙏
هی بیدار میشه آب میخوره دوباره میخابهبد خاب میشه گریه میکنه۳ شبه راحت نخابیده

چن سالشه ؟!

🛑 کپی ممنوع عکس خودمه🛑مطمئنم همین امسال خونه دار میشم😍 همین امسال ی عالمه طلا میخرم..ماشین مورد علاقه مو میخرم...اونجوری ک دلم میخواد زندگی میکنم.....هر حاجتی داری بهش برسی الهی امین. امضا مو دیدی برام ی صلوات بفرست ...اگ فرستادی بگو منم برات بفرستم 💜😍.                                                   خدایا شکرت❤️🙂

بخور سرد رو پیشنهاد میکنن

منم دخترم سرفه میکنه بردم دکتر ولی یادم رفت بپرسم بخور سرد براش روشن کنم بهتره یا چی یکم تحقیق کردم بخور سرد روشن کردم بالا سرش

❤خدایاااا خودت به عزیزام و خودم سلامتی وعاقبت بخیری تو هردو دنیا بده...دوستای گلم  میشه برای اینکه سلامتی وخوشبختی وعشق آرامش و رزق و روزی فراوون حلال تو زندگیمون داشته باشیم و  شر وبدی ازمون دورباشه یه صلوات مهمونم کنین؟؟؟ شما از خدا برام بخایین شما نفساتون حقه 😥😥اگه دعام کردین خبرم کنین  منم براتون آیه الکرسی میخونم 🌹🌹

اگ قطره رو خریدی بریز تو اب جوش ک بخار زیاد داشته باشه بعدش بیدارش کن ببرش زیر پتو بخور بده بهش نفسش باز بشه

پسرمنم از دیشب شروع شده هنوز دکتر نبردم میگم اگه بدتر شدمیبرم داروبده

زود ببر ما همون اول بردیم الان باز حالش خوب نیس این ویروس لعنتی سختره یکم

❤خدایاااا خودت به عزیزام و خودم سلامتی وعاقبت بخیری تو هردو دنیا بده...دوستای گلم  میشه برای اینکه سلامتی وخوشبختی وعشق آرامش و رزق و روزی فراوون حلال تو زندگیمون داشته باشیم و  شر وبدی ازمون دورباشه یه صلوات مهمونم کنین؟؟؟ شما از خدا برام بخایین شما نفساتون حقه 😥😥اگه دعام کردین خبرم کنین  منم براتون آیه الکرسی میخونم 🌹🌹

با چه عقلی میگید بچه رو نطدیک بخاری که آب داغ روشه بخوابونه . یه وقت پاش بخوره بریزه چی😑

نگفتم بچسبون که

منطور اینه تو محیط بخاری باشه اگه بخاری تو پذیراییه بچه تو اتاق خواب نخوابونه. خودش کنار بچشه دیگه

بخور و قلم ویکس 

ی پودری هم هست برای آنفولانزای ساشه است رنگ جعبه اش زرد رنگه بوی خیلی شدیدی داشت بوی وانیل هم میده این معجزه بوددددد ولی اسمش یادم نیست به داروخانه بگید حتما دارن این ساشه واقعا موثر بود 

۳

راه حل دیگه ای ندارم لعنتی زمستون تموم بشه راحت شیم🥺