2777
2789

و منی که از وقتی متاهل شدم، میفهمم زندگی یعنی چی، مجردی خوبی نداشتم، چه محدودیت، چه اقتصادی، چه خانواده پر جمعیت که حتی یه اتاق برا خودم نداشتم از شلوغی و سر و صدا پناه ببرم به اونجا و کمی در سکوت و آرامش باشم، برا من و امثال من، متاهلی عین بهشت هس

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از نظر اون ازادم و اون محدوده مگه میشه پسر محدود باشه

چون به شما تعهد داره و مسئولیت شما با اونه محدود شده 

رفتن همیشه اختیاری نیست ،بعضی وقتا آدم مجبوره 💔             نمیدانی چه درد بدی است ،،پیر شدن در خم کوچه های انتظااار🥀

اسی بچه داری ؟ شاغلی ؟بگو غصه و استرس چی ؟

نه بابا دانشجوعم استرس همه چی اینکه قهر کنیم من اشتی کنم اینکه از موضعم پایین بیام که قهر نکنه چیکار کنم با این درد که میترسم یه موقع به خاطر مسائل عقیدتی جداشیم میترسم 

متاهلی مسئولیته حالا فک کن بچه دار هم بشی میشی کوه مسئولیت و استرس بغل اینا بی پولی هم بیاد ....

تا الان فک میکردم بدتر و بی منطق تر از هوادارای استقلال وجود نداره تا با تراکتور آشنا شدم😵‍💫🤣غمگینم مث (fcکیسه) با رفتن به دسته ۳ و بودن ته جدول هنوزم با سپاهان برا سَرورش کری میخونه🤣

اسی سنتم کمه...

چیشده انقدر ناراحتی ؟

لطفا اگر کتاب ، فیلم و سریال و موسیقی خوب و قشنگ سراغ دارین بهم معرفی کنین ممنون میشم 💜              وقتی میام تو تایپک کسی نظر میدم نظرم برگرفته از اینه که اگه خودم جای استارتر بودم چیکار میکردم پس به کسی نمیگم چیکار کن چیکار نکن خودمو میذارم جای کاربرا میگم اگر من تو شرایطت بودم چیکار میکردم پس کاری که در نهایت انجام میده به من ربطی نداره