2777
2789
عنوان

رفتم دکتر زنان گفت زخم بزرگی داری چیکار کنم سریع خوب بشم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 367 بازدید | 29 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از کجا ارگانیک بخرم؟

از اقای men بگیر تو اینجا هم عضوه از مازندارن برات پست میکنه

ساکت که میشینی میذارن پای جواب نداشتنت عمرا اگه بفهمن که داری جون میکنی تا حرمت ها رو نگه داری

میگفت به مدت دوماه قبل ازهررابطه جنسی همسرشون یه قطره عسل نرم شده روی بخارکتری روبه سرآلت تناسلیش زده به جای ژل وپمادوغیره.

این باعث شده بودزخم وعفونتش خوب شده بود.دکترم گفت خیلی کارخوبی کردی همیشه ادامه بده

❤من ازمعبودیکتایم فقط یک چیز میخواهم نگیردهرگز ازقلبم امیداستجابت را❤
از کجا ارگانیک بخرم؟

از یه ادم مطمئن. آخه گفتم ارگانیک باشه چون ناخالص باشه واست ضرر داره. مطمئن شو طبیعی باشه.

گفته بودی که چرا محو تماشای منی؟.... آنقدر محو که یکدم مژه بر هم نزنی؟ مژه بر هم نزنم تا که زچشمم نرود...... ناز چشم تو به قدر مژه بر هم زدنی..❤️
مونا جان چجوری میشه کسیواینجا سرچ کرد؟؟؟ برا پیداکردن این آقای menمیگم 

تو قسمت سرچ بزن برات میات

ساکت که میشینی میذارن پای جواب نداشتنت عمرا اگه بفهمن که داری جون میکنی تا حرمت ها رو نگه داری

شمارش رو تو گوشیم دارم ولی الان ش ارژ گوشیم تموم شده و خاموشه و با گوشی همسرم انلاینم وگرنه همین جا برات میذاشتمش

ببخشید پنیرک چجوری استفاده میشه من گلشو دارم

اگه دم کنی بخوری خوبه .من شنیدم پخته شده اش روروی پدبذاری بعدباخودت برداری هم عالیه برای عفونت

❤من ازمعبودیکتایم فقط یک چیز میخواهم نگیردهرگز ازقلبم امیداستجابت را❤
میگفت به مدت دوماه قبل ازهررابطه جنسی همسرشون یه قطره عسل نرم شده روی بخارکتری روبه سرآلت تناسلیش زد ...

عسل به این گرونی حیفست خوب😂

ببخشید پنیرک چجوری استفاده میشه من گلشو دارم

تو یه لیوان اب جوش یه قاشق گل بزیز بعد ده دقه بخور....برگشم بگیر بزار بپزه هم بخور هم بشین تو ابش هم تو یع دستمال مثل نوار بردار ....خیلی خوبه

تو چه دانی که پس هر نگه ساده من...چه جنونی ....چه نیازی .....چه غمیست