2777
2789

منظورم از هزینه پول دادن نیستااا،همون هدیه و گل و رستوران و کارای کوچیک کلا حمایت کردن💰

بنظرم ربطی به دوس داشتن و یا حتی رابطه جنسی خانم هم نداره،بعضی خانوما چیکار میکنن که مرداشون براشون از نظر مالی هزینه میکنه؟؟؟

دعا نویس خوب 

شعرایی که دوس دارم می‌نویسم بخونید شما هم                   من ارگ بَمم خشت به خشتم متلاشی/تو نقش جهان هر وَجَبَت تِرمه و کاشی  ** تهمینه ی من ترسم این است نباشد/باب دلت این رستم بی رخش پر از غم**مثل چایی که میچسبد به سرما بیشتر/ با همه گرمیم با دل های تنها بیشتر **   من نارون صاعقه خورده تو گل سرخ/ تو سبز بمان، من به درک،من به جهنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چوابش فقط علاقس 

با یکی بودم ک قبل من برا دختر فقط در حد پول مزه و غذا هزینه میکرد ولی برا من همه چی میخرید از موادغذایی گرفته تااااا لباس 

یبار ۵۰ میلیون برام لباس خرید همشم مارک اخرش موجودی کارتش شد ۵۰۰هزارتومن🥲روز دوسدختر برام ماسک و روغنای خیلی خوب برای موهام خرید 

تو خونم ۴تا گل و گلدون بزرگ دارم اون خریده 

برام یسره غذا از بیرون میگرف 

رفتیم سفر بهترین ویلا و کلی گوشت و کباب 

جونش در میرف برام 

هعععععی دلم تنگ شد واس خنده هاش

یعنی منظورت زن دوم است

نه عزیزم

مثلا یه مردی زن داره خسیس بوده بعد طلاق میگیره برای بعدی کلی هزینه میکنه

یا حتی توی پسرا میبینی با یه دختره همه جوره اوکیه هزینه نمیکنه بعد با اون کات میکنه با بعدی که خیلی هم عقب تر از دختر اولیه ،کلی هزینه میکنه ،چرااا اخه همون آدم برای دو‌نفر متفاوت رفتار میکنه؟

بیشتر اشتباه ما خانمها هست از اول ازش نمی‌خواهیم حالا به هر دلیلی شوهر همونجوری بار میاریم عادت میشه با اش دیگه دلش نمیاد هزینه کنه میگه خوب خرجش کمه بهتر زنی که خرج داره ارج هم داره