2777
2789
عنوان

وای اون خانومه کدومتون بود ؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 774 بازدید | 62 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واسه اون خانومه میخواستم این کارو بکنم چون واجب بود .. حالا ک ب اون میخواسم یاد بدم خب تو گروه به هم ...

اسمش پاییزه نبود.؟؟؟؟ از قیافه اش بد گفته. که آبراهام اینجوریه لبم اینجوریه. از خودم متنفرم. و از این حرفا؟؟؟ 

هیچی از عنوان تاپیک هم یادت نیست؟؟ یکی اینجا گفت. برات میگردم.  شاید پیدا یشه

فردا سر یه ساعتی اولین جلسه بود احتمالا فزدا متوجه شه ک دیلیت کردم .. اونوقت شاید بهم پیام بده اینجا . ممکنه ام فک کنه من از قصد دیلیت کردم و پیام نده دیگ 😣

شوهر من باس چادری باشه تو خونه فقط واسه خودم آرایش کنه من غیرتیییم    
اسمش پاییزه نبود.؟؟؟؟ از قیافه اش بد گفته. که آبراهام اینجوریه لبم اینجوریه. از خودم متنفرم. و از ای ...

نه فک نکنم .. میگف از شرایط زندگیش راضی نیس .. اسمشم برام اشنا نیس . با چهرش مشکلی نداش اینی ک من میگم و میگف زود ازدواج کرده و شوهرش نمیذاره درس بخونه و کار کنه . 

عالیه ،من گشتم،اسم کاربریش پاییز نبود؟

نه اون نیس . 

حله دیگ ایشالا فردا خودش میاد اینجا پیام میده پیداش میکنم اگر اوکی شد بهتون خبر میدم حتما .