2777
2789
عنوان

کسایی ک فصل دو اسکویید گیم رو دیدن

124 بازدید | 15 پست

یه جاهاییش برام سوال شد و کنجکاو شدم

اولیش اینکه چرا اون رئیس و گرداننده بازی ها انقدر سعی داشت به گی هون(شخصیت اصلی) نزدیک بشه؟🥲مدام هم ازش تعریف میکرد

میشه واسه شادی روح پاک برادرم یه صلوات بفرستی؟:)✨🕊️🖤

دیگه باید اعتماد جلب کنی دیگه

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

خیلی جاها شیپ میکننشون 

ولی من میگم که میخواد بهش ثابت کنه که تو هم اونی نیستی که میگی و برای پول و جون خودت آدم می‌کشی 

نظرات شما ارزشمند هستند اما برای تحمیل به دیگران نیستند😊 دهان شما خروجی افکار شماست 🤍 ناشناسم 👇🏼https://daigo.ir/secret/6717672308

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهرحال سری قبل تو بازی بوده و برنده شده میخواس بهش نزدیک شه ببینه برنامش چیه دوباره اومده

تا الان فک میکردم بدتر و بی منطق تر از هوادارای استقلال وجود نداره تا با تراکتور آشنا شدم😵‍💫🤣غمگینم مث (fcکیسه) با رفتن به دسته ۳ و بودن ته جدول هنوزم با سپاهان برا سَرورش کری میخونه🤣

منم یه سوال برام پیش اومد اون دختره که ماسک آدم بدا پوشید تو فصل یکش هم بود یا نه

لینک کانال کیف فروشی من درروبیکا @ghasr_kif❤️چشمهای تو👀آن کافه ی دنجی است،که قهوه هایش حرف ندارد❤️💙

آخه آخرشم نکشتش..دوستشو به جاش قربانی کرد..

ادامه داره فصل سومش چن ماه دیگه میاد

لینک کانال کیف فروشی من درروبیکا @ghasr_kif❤️چشمهای تو👀آن کافه ی دنجی است،که قهوه هایش حرف ندارد❤️💙

خیلی جاها شیپ میکننشون ولی من میگم که میخواد بهش ثابت کنه که تو هم اونی نیستی که میگی و برای پول و ج ...

منم ته دلم شیپشون میکردم..

مثلا دیدی چقدر با دقت بررسیش میکرد؟وقتی حالش بد میشد خیره میشد بهش و من نمیدونم چرا اینجور میکرد..هدفش چی بود؟

یکی از حدسام اینه که نزدیک شد بهش که بفهمه برنامش چیه ک برگشته

بهرحال سری قبل تو بازی بوده و برنده شده میخواس بهش نزدیک شه ببینه برنامش چیه دوباره اومده

منم همین فکرو میکنم

دیدی یه جاهایی وقتی گیهون ناراحت میشد چطور با دقت خیره میشد بهش ؟چرا اینطور میکرد پس؟

منم ته دلم شیپشون میکردم..مثلا دیدی چقدر با دقت بررسیش میکرد؟وقتی حالش بد میشد خیره میشد بهش و من نم ...

من به نظرم میخواد کاری کنه برای نجات جونش آدم بکشه تا اونم مثل اونا بشه 

نظرات شما ارزشمند هستند اما برای تحمیل به دیگران نیستند😊 دهان شما خروجی افکار شماست 🤍 ناشناسم 👇🏼https://daigo.ir/secret/6717672308

تو فصل ۳ بیشترش مشخص میشه. فصل ۲ تموم نشد که ناتمام موند موضوع تا فصل ۳

فصل سه خیلی دیر میاد

جای حساسم تموم شد تهش باز موند

منم یه سوال برام پیش اومد اون دختره که ماسک آدم بدا پوشید تو فصل یکش هم بود یا نه

نه نبود..اگرم بود نشونش نمیداد..کلا عو فصل یک کمتر به هویت کار کنان پرداخته میشد

منم همین فکرو میکنمدیدی یه جاهایی وقتی گیهون ناراحت میشد چطور با دقت خیره میشد بهش ؟چرا اینطور میکرد ...

همش سوال میپرسید ازش یا میگف بنظرت چکار کنیم میخواس ببینه تو فکرش چی میگذره

تا الان فک میکردم بدتر و بی منطق تر از هوادارای استقلال وجود نداره تا با تراکتور آشنا شدم😵‍💫🤣غمگینم مث (fcکیسه) با رفتن به دسته ۳ و بودن ته جدول هنوزم با سپاهان برا سَرورش کری میخونه🤣

همش سوال میپرسید ازش یا میگف بنظرت چکار کنیم میخواس ببینه تو فکرش چی میگذره

فکر کنم کلا بخاطر گیهون وارد بازی ها شده بود.نه؟