من لوازم ارایش برداشتم لباس زیر و حلقه و کیف و کفش و لباس عقد و یه دسته گل برا عقدم (اینه شمعدون نخریدم چون تو محضر داشتن موقع عروسی باز رفتیم خرید که اونموقع خریدم)برا دامادم کت تک و یه شلوار و کفش و حلقه و پیرهن و لباس زیر
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من مجردم ولی از سر تا پا داماد برای عروس میخره همچنین عروس برای داماد
پذیرفتن خیلی مهمه! بپذیریم که یه چیزی تموم شده، بپذیریم فلان جا اشتباه کردیم، بپذیریم که فلان جا حق داشتیم، بپذیریم یه سری چیزا همینه که هست، بپذیریم برای یه سری چیزا باید تلاش کرد و جنگید، پذیرفتن موقعیت و طبق اون رفتار و احساس کردن خیلی مهمه.
ما برای داماد لباس عقد کامل خریدیم و محضر عقد کردیم و یه جشن کوچک توی خونه و لباس و آرایشگاه هم مال من با داماد بود خرید چمدان هم هم عروس برای داماد هم داماد برای عروس میگیره که بعضی ها این خرید رو برای عقد انجام میدن بعضی ها عروسی من خودم عقدم انجام ندادم برای عروسی میخوام خرید کنم
ما برای عقد هیچی نمیخریم برای عروس تو بله برون کامل میبریم براش ی دست مانتو شلوار کفش کیف شال مجلسی ی دست لباس مجلسی میوه شیرینی برای دامادم تا شب عروسی چیزی نمیخریم