2777
2789

من لوازم ارایش برداشتم لباس زیر و حلقه و کیف و کفش و لباس عقد و یه دسته گل برا عقدم (اینه شمعدون نخریدم چون تو محضر داشتن موقع عروسی باز رفتیم خرید که اونموقع خریدم)برا دامادم کت تک و یه شلوار و کفش و حلقه و پیرهن و لباس زیر 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

رسم خاصی نبود لباس عقد خودمون خریدیم ولی مراسم ب گردن خانواده داماد بود ما البته دو تا مراسم میگیریم

برعکس ما هستید

سمت ما لباس عقد با داماده ولی جشن عقد بیشترش با عروسه

دوتا جشن عقد میگیرید؟

برعکس ما هستیدسمت ما لباس عقد با داماده ولی جشن عقد بیشترش با عروسهدوتا جشن عقد میگیرید؟

نه یه بار تو تالار میگیریم یه بار خونه 

امیدوارم حال دلتون همیشه خوب باشه یه خانواده خوب داشته باشید 

من مجردم ولی از سر تا پا داماد برای عروس میخره همچنین عروس برای داماد

پذیرفتن خیلی مهمه! بپذیریم که یه چیزی تموم شده، بپذیریم فلان جا اشتباه کردیم، بپذیریم که فلان جا حق داشتیم، بپذیریم یه سری چیزا همینه که هست، بپذیریم برای یه سری چیزا باید تلاش کرد و جنگید، پذیرفتن موقعیت و طبق اون رفتار و احساس کردن خیلی مهمه.

ما برای داماد لباس عقد کامل خریدیم و محضر عقد کردیم و یه جشن کوچک توی خونه و لباس و آرایشگاه هم مال من با داماد بود خرید چمدان هم هم عروس برای داماد هم داماد برای عروس میگیره که بعضی ها این خرید رو برای عقد انجام میدن بعضی ها عروسی من خودم عقدم انجام ندادم برای عروسی می‌خوام خرید کنم