2777
2789

رهی واقعا نوه ایناس؟؟

با کی ازدواج میکنهههه

کی میگیره جاااااتو: خواب - غذا - مامانم - کتابام - فیلمام ✨🙌🩷 اگه خیلی تعصبی هستین ریپ نزنین روم 😚🤍 من تک فرزندیم ک واسه بابام چراغ قوه نگه میداشتم😂 پس از هیچی نمیترسم🥴😵‍💫 خیلیم عجولم چووووون بلهههههههه من ۶ ماهه دنیا اومدم🥺😂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بلهبا دختر همسایه

ینی این حرفارو میزنه عاشق خالش شده؟؟

وااااا😑😂

کی میگیره جاااااتو: خواب - غذا - مامانم - کتابام - فیلمام ✨🙌🩷 اگه خیلی تعصبی هستین ریپ نزنین روم 😚🤍 من تک فرزندیم ک واسه بابام چراغ قوه نگه میداشتم😂 پس از هیچی نمیترسم🥴😵‍💫 خیلیم عجولم چووووون بلهههههههه من ۶ ماهه دنیا اومدم🥺😂

بله نوه ایناستولی زندگی خوبی نداره هیچ وقتبا دختر صاحب مغازه ایی که بعدا شاگردش میشه

ینی عاشق خالش شدهههههه؟

چرا اینجوری حرف میزنه با بابابزرگشششششش

میگه مبخامش 

بله نوه ایناستولی زندگی خوبی نداره هیچ وقتبا دختر صاحب مغازه ایی که بعدا شاگردش میشه

وس زیور چی؟ ثابت میشه خالشه؟

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
اولش نمیدونه که نوه اوناستعاشق خاله اش شده

خب کی‌میفهمه؟؟

چ‌مسخره

شک داره ک‌ینی چی اخه

آره بابا بهش میگن که نوه شونه

الان ک‌بزرگ شدع ینی نمیدونه همچنانن؟؟

آره بابا بهش میگن که نوه شونه

خب اون که بچه بود بهش‌گفتن،الان چرا دوباره پیگیره؟همشون میگن مطمئن نیستن که نوشونه که😕

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
الان ک‌بزرگ شدع ینی نمیدونه همچنانن؟؟

من الان نمی‌بینم ولی وقتی بچه بود فهمید همیشه خدا شک داشت و دنبال ثابت کردن بود

الان اگر جوون شده دیگه می‌دونه زیور خاله اش

الهم صل علی محمد وآل محمد