2777
2789
عنوان

با شوهر بی مسولیتم چکار کنم

409 بازدید | 20 پست

وقتی دعوامون میشه شوهرم میزاره میره  اصلا ج تلفن هم نمیده  .نه پول میزاره نه به فکر خرج مخارج  من و دو تا بچه هست .تو یه شهر غریب زندگی میکنم هیچ کسی ندارم .شب و روز هم تنها هستیم .

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کجامیره..یعنی چی همیشه اینطوریه؟ازش شکایت کن

ناباورانه اومدی کوچولوی قشنگم 😢 بمان برایم، منتظر شنیدن صدای قلب کوچولوتم همه هستی من، بیاومنوخواهراتوبه یک دنیای بهتروزیبادعوت کن، دوستت دارم عزیزدلم🤗😍😊🙊🎈 💗🤗که هنوزمن نبودم که تودردلم نشستی 💜 فرفررررری من😍❤😺🤗❤  مخملک خودم🤩🤗💗 👑💗🤗👧💗دخترای من شماسرزمین من هستیدخیلی دوستتون دارم❤❤❤❤🤗🤗🤗🤗😍😍😍😍 شوهرعزیزم،جانی ودلی ای دل وجانم همه توووووو،دنیافقط دختراموشوهرم👭💁👧💏❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤.

خواهرم یکبار اینجوری شد سمسار اورد فرش مورد علاقه شوهرش رو فروخت. بعدا که اومد دید گفت خرجی نداشتم . ازون به بعد درست شد 

مرگ انسان گاهی اوقات از نبود نبض نیست مرگ یعنی حال من با دیدن انگشترش 
فقط ساختم تو این چند سال میره خوش گذرونی ...نمیدونم کجا میره یک هفته ده روز طول میکشه خودش میاد

ای خدا، ناراحت نشی ها ولی خاک بر سرش، ببخشید حرصم گرفت از کارش 

عشق یعنی همه بدونن برای اون چه کردی ولی خودش ندونه‌