2777
2789
عنوان

به راهنمایی نیاز دارم لطفاً بیاید

73 بازدید | 13 پست

سلام دوستان 

من ۲۰ سالمه و مجرد هستم

پدرم دیگه بهم خرجی نمیده و مادرمم خودش با یارانه میچرخه 

۶ تا خواهر دارم و ۱ برادر همشون خودشون کار کردن خرجشونو در آوردن و جهیزیه خریدن و ازدواج کردن 

از بین خواهرام یکیشون بهم خیلی کمک میکرد از لحاظ مالی اونم الان بدهی آورده نمیتونه کمک کنه 

برادرمم خیلی بهم کمک کرده از لحاظ مالی ولی اونم دیگه بدهی داره نمیتونه کمک کنه

بقیه هم وضعشون جوری نیست کمک کنن

من مهر دانشگاه آزاد ثبت نام کردم و برای ترم اول کلا هفت الی هشت تومن شد به جز کرایه رفت و برگشت و الان باید برای ترم دوم پول بریزم ولی ندارم چند روز دیگه هم انتخاب واحد

امشب هم بحث کردم با خانوادم ابجیم گفت برو کار کن خرجتو در بیار ما هم همینکارو کردیم الان همه به فکر خودشونن 

حالا میگم برم انصراف بدم و دنبال کار بگردم

اینم بگم هزینه انصراف هم ندارم می‌خوام مرخصی بگیرم برم کار کنم هزینه انصراف و جور کنم بدم و بعدش کار کنم برای خودم البته اگه کار پیدا کنم

نمی‌دونم واقعا باید چیکار کنم دنیا رو سرم خراب شده دارم دیونه میشم😔💔🥀

ببین ، تو بزرگترین اشتباهت همون اول بود که به پشتوانه خواهر و برادر و پدر دانشگاه آزاد ثبت نام کردی!! 

نمیخوام بگم اینجوری اما این شکل هم اشتباهه که فرد خودش کار کنه خرج خودش رو بده !! هنوز مجردی پس خرج شما با پدرتونه! 

فقط 2 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نظرات من خارج از زندگی شخصی شماست ، پس هر جور که خودتون میدونید توی زندگیتون انجامش بدین ❕️🌱

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب وقتی نداشتی چرا دانشگاه آزاد ثبت‌نام کردیح

ابجیم گفت من حمایت میکنم خدا بزرگه برو الآنم میگه این ترم نصفشو میدم نصفشو خودت جور کن از ترم بعدی خودم همه رو میدم ولی من همونم ندارم بدم 

ببین ، تو بزرگترین اشتباهت همون اول بود که به پشتوانه خواهر و برادر و پدر دانشگاه آزاد ثبت نام کردی! ...

آره اولش گفتم برم جلو خدا بزرگه جور میشه الان میتونم با زور شهریه رو جور کنم ولی میگم از ترم های بعدی چی تا کی بالاخره 

پدرم میگه من پیر شدم تا الان خرجتونو دادم دیگه نمیتونم می‌خوام خودمو بازنشسته کنم 

آره اولش گفتم برم جلو خدا بزرگه جور میشه الان میتونم با زور شهریه رو جور کنم ولی میگم از ترم های بعد ...

بازنشسته کنه ، بالاخره خرج خودش و مادرت و بچه های دیگه که مجردن با پدره !!

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نظرات من خارج از زندگی شخصی شماست ، پس هر جور که خودتون میدونید توی زندگیتون انجامش بدین ❕️🌱

بازنشسته کنه ، بالاخره خرج خودش و مادرت و بچه های دیگه که مجردن با پدره !!

نمیده عزیزم چیکار کنم دعوا و جنگ زیاد به پا شده فایده نداره اصلا خرجی خونه هم به مادرم نمیده برای خودش کار می‌کنه دلش بکشه یه تومن به مادرم بده یه پنصد تومنم به من همین 

نمیده عزیزم چیکار کنم دعوا و جنگ زیاد به پا شده فایده نداره اصلا خرجی خونه هم به مادرم نمیده برای خو ...

چاره اینه بری سرکار دیگه!

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چاره اینه بری سرکار دیگه!

ابجیم میگه انصراف نده از یه جا جور میکنیم ولی اونم تحت فشاره خودش شوهر داره بچه داره تا کی منو ساپورت کنه

از طرفی واقعا دیگه نمی‌کشم هر سری نزدیک پول شهریه دغدغه پیدا کنم که خوب حالا چطوری جور کنم از این بگیرم از اون بگیرم اوفففف

مثلاً داشتم حقوق می‌خوندم لیسانس بگیرم یه کاره ای بشم

از طرفی هم دیسک کمر دارم یکسالی داره میشه نمی‌دونم بتونم کار کنم یا ن بدبختی یکی دوتا نیست ک 

گفتن پیام نور غیر حضوری هست و فقط برای ازموناش باید حضوری بری و به درد نمیخوره سر همین

نه کی گفتی غیر حضوری اتفاقا دانشگاه خوبیم هست دوستام هستن راضین

تو آرزوهامون یه پوشه هست به اسم"حسرت به دل" که قشنگترین آرزوها توشه :)

شهریه اش چقدره ؟

بنظرم  خواستی از دانشگاه ازاد بیای بیرون سریع بنویس پیام نور شهریشم هر چی باشه بیشتر از ۲نیست کمتره ولی تازه اقساطم پرداخت میشه

تو آرزوهامون یه پوشه هست به اسم"حسرت به دل" که قشنگترین آرزوها توشه :)