2777
2789
عنوان

با شوهرم بد دعوا کردم بیاین یه دقه

201 بازدید | 7 پست

چند شبه پشت سر هم چیپس و پفک و خوراکب میخره منم حساسم هم واسه اینکه پولش زیاد میشه خیلی میخره هم اینکه چاق میشم (بخدا وقتی چاق میشم کلی حرص میخورم) خلاصه پفکارو امشب باز خرید منم عصبی شدم پرت کردم رو مبل به سر صدا شدم که همینو میتونی جمع کنی یه شب شام بریم بیرون یا تو این اوضاع خراب چرا انقدر پول میدی به چیزای چرت و پرت بقران اعصابم بد داغونههه😭😭واسه یه لقمه نون زاریم اقا اینجوری الکی خرج میکنه وای از این مرد بیفکرر

همیشه بهترین چیزها در زندگی زمان بره دوسته من🌱

خوبع ک😍😂

یاسمنم، تاچندوقت پیش دوست متاهلمم اینجا بودوسوالاشو مطرح میکرد دیدم زیادی گارد گرفتین نسبت به دوکاربری ها عذرشوخواستم😁یه شب تمام وجودمو تافرودگاه رسوندم  تابره دنبال خوشبختیش و حالا دوساله سلول به سلول بدنم از دلتنگی دردمیکنه💔برادرم💔در کل خیلی خسته ام ولی میخندم🌱🥹درمورد عمل های زیبایی سوالی بود خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم🌹

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

وای از خودت خانم عزیز

بیچاره صبح تا شب جون میکنه یه پفک نمیتونه بخوره؟

خوبه همونو بره بیرون بخوره روحتم خبردار نشه؟

اگر برای ضررش میگی.شما نخور سهم خودت رو بریز اشغالی بدون اینکه شوهرت بفهمه

با پول دو تا دونه پفک باید صد سال کار کنی تا یه النگو بخری پس نزن تو ذوقش

خودتم اگر سلامتی یه کار خونگی راه بنداز درامدتون دوبرابر شه برای یه پفک زمین و زمان و بهم ندوزی 

شایدم وقت پریودی تونه هورمونتون بهم ریخته

چون آدمهای آروم هم تو دوران پریودی اعصابشون بهم میریزه

وای از خودت خانم عزیزبیچاره صبح تا شب جون میکنه یه پفک نمیتونه بخوره؟خوبه همونو بره بیرون بخوره روحت ...

دقیقا نزدیک پریودیم هست😭به زمین و زمان گیر میدم خیلی بدهههه ولی جدا از اون شوهرم بیفکره هرچی میگم میگه چشم ولی از این گوشش میاد از اون میره

دیگه حق داری یه شونه تخم مرغ یه هفته میشه باهاش غذا درست کرد ولی خوراکیم گاهی برا تنوع لازمه ولی نه ...

😔 دقیقا