2777
2789
عنوان

بیایید نظر بدین

136 بازدید | 15 پست

من به هیچ وجه نمیخوام برم شهر شوهرم حتی کسی چیزیش بشه فامیل شوهرم کرمن مادر شوهرم هم اونجا پشت من نیست خودش کرمه تهران هستیم عید ها و مراسمات مادرشوهرم میگه باید بیای بریم اونجا دختر خالش و دختر عموش خیلی وحشتناک کرمن بنظرتون نی نی بیارم عامل میشه بگم سخته با بچه نرم حتی کسی چیزیش شد هم نرم ۱۰ ساعت راهه منو راهنمایی کنید 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کرم هم جدید بودها!قلاب ماهیگیری ببر

بخدا کرم میریزن دختر خالش که میاد میگه تو حامله بشی شوهرت بغلت کی می‌خوابه طرف ده سال از من و شوهرم بزر.تره دختر عموش هم که کلا کرمه 

آها،خب اگه میدونی سختته نرو

خب چجور بپیچونم یکسال نرفتم برای یه مراسم رفتم بعد یک سال دختر خالش به گفت چطوری ج ن ده با شوهرم دعوام شد رفت بهش گفت خودتی اینکه به زنم گفتی مادر شوهرم هیچ حرفی نزد بدتر با من لج شد عروس تحصیل کردشو فروخته به اونا شوهرم تک فرزنده مادرشوهرم غریب گزم میکنه اونجا میرم الان گفتم دیگه نمیام میگن تا کی کسی چیزیش بشه که میای شوهرم پشت منه میگه نمیریم اما میترسم فامیلش بگن عروسشون از آدم به دوره اما خیلی اذیت میشم مخصوصا از دست دختر عموش خیلی کرمه مجرده این دختر خالش شوهر داره اما خرابه با صد نفره 

خب چجور بپیچونم یکسال نرفتم برای یه مراسم رفتم بعد یک سال دختر خالش به گفت چطوری ج ن ده با شوهرم دعو ...

یه برخورد جدی باهمشون داشته باش به نظرم یه تکونی اساسی بده که با کی طرفن

ده ساعت راهه،خیلی فاصله است ولی چون شوهرت تک فرزنده برای مراسم هر جور شده برو ،مادرشوهرت دلش برای پسرش تنگ بشه میاد خونتون.

درباره بچه نظری ندارم ولی با توجه به فاصله بهانه خوبیه

ده ساعت راهه،خیلی فاصله است ولی چون شوهرت تک فرزنده برای مراسم هر جور شده برو ،مادرشوهرت دلش برای پس ...

مادر شوهرم که تهرانه نزدیکمونه 

بعدشم مادرشوهرم که دختر خواهرش بهم گفت ج ن ده حرفی نزد بی عزتم کرد بهش عزت احترام بزارم برم اونجا اعصاب خودمو خورد کنم بهم هر حرفی هم بزنن باشوهرم بحث کنم بیام بنظرتون برم یا نه 

مادر شوهرم که تهرانه نزدیکمونه بعدشم مادرشوهرم که دختر خواهرش بهم گفت ج ن ده حرفی نزد بی عزتم کرد به ...

اصل همون مادرشوهرته ،فکر کردم همون شهرستانه

ده ساعت راه برای اقوام درجه دو شوهر  ،اگر فقط به صلاح زندگیته برو

اصل همون مادرشوهرته ،فکر کردم همون شهرستانهده ساعت راه برای اقوام درجه دو شوهر ،اگر فقط به صلاح زند ...

به صلاح که شوهرم میگه مهم نیست مادر بزرگم چیزیش شد هم نمیریم اما مادرشوهرم خیلی چرت پرت گوعهههه پشتمم نیست اونجا کسی اذیتم میکنه براش مهم نیست بدتر می‌چسبه به اونا میدونه حساسم رو دختر عموش هی حرفشو میزنه یا دختر خالش بس احترامی کرد حرفی نزد ولی دراصل اگه به پسرش کسی چیزی بگه جر میده شما بودید مادر بزرگ شوهرتون چیزیش میشد میرفتیم با این تفاصیل که مادرشوهرتون خودش کرمه چه برسه فانیلش اینم بگم همشون تو کف منن چون همه چیم از اونا سر تره کرم میریزن زندگیم خراب بشه بخندن اما مادرشوهرم نمی‌فهمه اینو چون من غریبه ام فقط از خداشه انگار من داغون بشم