2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من آره. البته یه سری تغییرات توی شغلش ایجاد شد، درامدش بهتر شد. به زندگی دلگرم شدم. مهرش هم به دلم افتاد. قبلش انقد حس میکردم این فرد برام کمه که اصلا ذهنم اجازه نمی‌داد بخوام مثبت راجع بهش فکر کنم. 

دقیقا منم همین حس و هم دارم که فک میکنم برام کمه

پس ولش کن. بعده ازدواج خیلی بدتر میشه حالت خیلیییی بدتر. من نمیدونم انگار خدا دلش به حالم سوخت معجزه کرد شوهرم شغلش تغییر کرد. وگرنه قبلش که من واقعا داغون بودم

پس ولش کن. بعده ازدواج خیلی بدتر میشه حالت خیلیییی بدتر. من نمیدونم انگار خدا دلش به حالم سوخت معجزه ...

جدا؟ 

نمیدونم انگار ازش حس مردونگی نمیگیرم، از مدل حرف زدنش زیاد خوشم نمیاد لوسیِ یکم، وگرنه خوبه هیچ مشکل اخلاقی نداره، بدی خاصی منظورمه

جزئیات خاصی نداره به دلم نیس زیاد، ولی چون آدم خوبی بود طولش دادم و اینکه خودمم یکم افسرده م

به نظرم اگه شوق و ذوق نداری برا این ازدواج نکنی بهتره ولی بازاز یه مشاور بپرسی بهتره

اووو اونوقت قبول نکن اگه جلب میخواست بشه تو این هشت ماه جرقه میزد دلت

آره فک کنم، جرقه ای در کار نباشه، حالا نمیدونم بعد عقد اوضاع ممکنه بهتر شه یا چی، خیلی ریسکه

جدا؟ نمیدونم انگار ازش حس مردونگی نمیگیرم، از مدل حرف زدنش زیاد خوشم نمیاد لوسیِ یکم، وگرنه خوبه هیچ ...

آره من مشکلم با خانوادش بود. پدر و مادر من هر دو تحصیلات دانشگاهی، پدرم مدیر یه ارگان اداری. بعد خانواده شوهرم پدر و مادر بیسواد، فرهنگ پایین. یه اوضاعی. 

هرررر موقع میرفتم خونشون باخودم میگفتم چرا من عروس اینا شدم. شوهرم هم خیلی از طرز تفکراتش و اخلاقیات شبیه خانوادشه. من هممممش حرص میخوردم. من نمیخواستم، مادرم همش میگفت این چیزا مهم نیست مهم ذاته  و... ولی وقتی ازدواج کردم دیدم اتفاقا همه چی مهمه. 

دیگه نمیدونم چی شد خدا انگار صدامو شنید. به زندگی دلگرم شدم. 

واقعا اگه به دلت نیست رد کن. یه عمره. قرار نیست تحمل کنی باید بتونی کنارش از زندگی لذت ببری