2777
2789
عنوان

بنظرتون خوشبخت میشن باهم

133 بازدید | 15 پست

تو دورواطرافتون دیدین مثلا مردی به زنش که عاشقش بوده  وبعد ۱۲سال زندگی بهش خیانت بکنه وبخاطر نفرسوم پارو همه چی بزاره وکلا عوض بشه وزن خودشو طلاق بده اینکه بااون زن ازدواج میکنه ؟

اینکه اکثرا توزندگی بعدی بااون شخص خوشبخت وعاقبت بخیر میشن یا کارشون به طلاق میکشه بعد یه مدت 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الهی عزیز دلم دیگه ولش کن بنظر من اصلا پیگیر اون کثافت نباش تمرکزتو بزار رو زندگی خودت ی زندگی تازه ...

یعنی میخوام ببینم خدا تاوان دل شکستم ازاین دوتا میگیره یانه 

یعنی میخوام ببینم خدا تاوان دل شکستم ازاین دوتا میگیره یانه

خدا جای حق نشسته دیر یا زود باید تاوان بدن  شاید اصلا شما هیچ وقت نفهمی ولی باور کن تقاص پس میدن از الان تمرکزتو بزار رو زندگی خودت از نو بساز از خدا بخواه ی ادم لایق وارد زندگیت بشه

پرشیا سفید سوار من تا ابد قلبم برای تو❤

چون خیلی اذیت شدم خیلی شکنجه روحی بخاطر یه زن خراب طوری که همسر سابقم خانوادش پشت هم وایمیسته حتی خودشونم میدونن حق باهاشون نیست ولی این مورد داداشش میگفت اون زن هرزه است

خدا جای حق نشسته دیر یا زود باید تاوان بدن شاید اصلا شما هیچ وقت نفهمی ولی باور کن تقاص پس میدن از ...

مرسی عزیزم همش میگم شاید شانسی باشه شاید اصلا تاوان ندن فقط خدادید که من چه زجرهایی کشیدم

چون خیلی اذیت شدم خیلی شکنجه روحی بخاطر یه زن خراب طوری که همسر سابقم خانوادش پشت هم وایمیسته حتی خو ...

💔😢 

فدای ی تار موت اون مرد لیاقتش همون هرزه هست تو از سرش زیادی بودی

پرشیا سفید سوار من تا ابد قلبم برای تو❤