2777
2789
عنوان

روال زندگیمو عوض کردم

370 بازدید | 26 پست

من همسرم شغل آزاد داره خودم هم کار میکنم

تا دو ماه پیش کلا هر جور دلمون میخواست خرید میکردیم 

ولی به پیشنهاد من تصمیم گرفتیم که یک مبلغی رو مشخص کنیم و طبق همون تو یک ماه خرج کنیم

تو این مدت کوتاه نزدیک سه گرم طلا خریدم

واقعا حالم بد میشد از اینکه هر چی همینطور کلنگی میخریدیم

خدایا فقط تو برام بساز تو بسازی قشنگه❤️

مبارکع 

یعنی چی کلنگی خرج کنیم؟

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم منم همینم بعد ۱۹ سال کار و زندگی هیچی نداریم حتی خونه نداریم. شوهر منم کارش ازاد هست خودمم شاغل چه کنم چجوری مدیریت کنیم سه تا بچه دارم با کلی خرج ک همش خورو و خوراکه. حقوق من که خرج خونه میشه به کنار کلی هم از مغازه خرج خونه میشه. چه کنم

ناله میکنم خونه نداریم شوهرم میگه هرسال رفتی سفر تا مشهد و اینور اونور پولایی که باید پس انداز میکرد ...

نه که فقط شما مقصر باشی. هر دو مقصرید

تا حالا باید خونه و ماشین خوب داشتید با ۱۹ سال سابقه زندگی

به کجا خواهی رفت با این ویرانی که خودِ تویی...
ناله میکنم خونه نداریم شوهرم میگه هرسال رفتی سفر تا مشهد و اینور اونور پولایی که باید پس انداز میکرد ...

ربطی به سفر نداره ما هم سالی یه بار میریم مشهد سه بار میریم شمال یه بار هم میریم شهرمون اما سفر دلیلی برای بدخرجی و ول خرجی نیست همیشه قبل سفر یه مقداری از پول رو طلا میخرم

عزیزم منم همینم بعد ۱۹ سال کار و زندگی هیچی نداریم حتی خونه نداریم. شوهر منم کارش ازاد هست خودمم شاغ ...

حقوقتو کامل بده به طلای شکسته یاابشده فکز کن اصلا حقوق نداری مال شوهرتپ خرج کنین ازخرجای اضافی پرهیز کنید فردابچه هاتون بزرگ بشن برای ازدچاج نیاز به سرمایه دارن عزیزم 

به کوچکی گناه نگاه نکن ؛بنگر چه کسی را نافرمانی میکنی...حسبی الله ونعم الوکیل...
مبارکع یعنی چی کلنگی خرج کنیم؟

نه واقعا کلنگی خرج کردن عاقبت نداره

البته من تو این پنج سال که ازدواج کردم نزدیک پنجاه گرم طلا پس انداز کردم

خدایا فقط تو برام بساز تو بسازی قشنگه❤️