2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشالله ک باردار باشی،من الان از درد نداشتن بچع داشتم خودزنی میکردم

ان شاالله خدا بهت بچه سالم و صالح بده

من دیگه حتی تو خواب دنبال علائمم

صب ساعت ۵ زیر دلم تیر میکشید تو خواب و بیداری میگفتم حتما علائم بارواریه

ولی حقیقت اینه که هیچ علائمی ندارم

الان نشون نمیده از زمان پری که دو روز گذشت بزناگر عجله داری همون روز پری برو آزمایشانشالله که مثبتی

اصلا اجاره نمیده دوساعت بگذره.آن تایم پری میاد.حسرت بی بی چک زدنم به دلم‌موند والا

من که یه هفته به پریود هاله کمرنگ انداخت.تخمک گذاریت نمیدونی کی بوده؟

واقعا؟ینی نشون میده؟

تخمک گذاریم ۱۳ پریودم که رفتم سونو دوتا فولیکول داشتم که امپول ازاد سازی هم زدم

واقعا؟ینی نشون میده؟تخمک گذاریم ۱۳ پریودم که رفتم سونو دوتا فولیکول داشتم که امپول ازاد سازی هم زدم

ببین من روز نهم فولیکول بالغ داشتم.میدونستم تخمک گزاریم زود بود.اگ روحیه حساسی نداری بزن و صبر کن ببین هاله میفته.مال من یرب بعد دیدم افتاده.بلخره باید با حقیقت کنار اومد دیگ.چ میش کرد

ببین من روز نهم فولیکول بالغ داشتم.میدونستم تخمک گزاریم زود بود.اگ روحیه حساسی نداری بزن و صبر کن بب ...

اره درسته

علائم داشتی؟

من هیچ علائمی ندارم که با ماه های قبل متفاوت باشه

ان شاالله خدا بهت بچه سالم و صالح بدهمن دیگه حتی تو خواب دنبال علائممصب ساعت ۵ زیر دلم تیر میکشید تو ...

چند وقته اقدامی مشکلت چیه،بدترین درد ناباروریه

من بزودی مادر میشم ،دوستان دعام کنید بزودی مادر بشم😍