تک و تنها همه کارای بیرون و داخل خونه با منه و شوهرم فقط یه اداره میره و میاد بقیش و فقط خوابه یا با گوشیه و اصلا توجهی به مشکلات خونواده نداره من به تنهائی کارای بانکی تعمیر ماشین و خرید و فروش و.... بامنه و اگه خیلی عصبانی بشم فقط همراه من میاد و میشینه و فقط من حرف میزنم و فکر میکنم و....و اون اصلا خودش و قاطی نمیکنه کسی از شما همچین آدمی دیده؟ به شدت هم ترسوه و میگم برو مشاوره نمیره منم زورم نمی رسه که آخه من با این همه مشکلات چیکار کنم
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
یعنی مثل این پیدا میشه الان میخوایم خونه بسازیم انگار نه انگار خودم میرم دنبال نقشه و شهرداری و بقیه ...
وای وای دقیقا ما الان تو خونه سازی هستیم سفت کاری تموم شد .تمام کارای شهرداری رو ماماانم انجام داد و داداشم .بابام عین خیالش نیست .همسر شما شخصیتش کپی پدر من هست .فقط بگم بهت حرص نخور باهاش کنار بیا و به امید تغییرشم نباش