2777
2789

بچه مزوژل برا رفع تیرگی زیر چشم تاثیر داره کسی استفاده کرده؟

دیروز کلینیک زیبایی بودم یه خانم امد جلسه ۴مزوژلش بود اما زیرچشمش خیلی تیره بود فقط دو جلسه باقی مونده بود ک بیاد اما کاملا زیر چشمش تیره بوود هنوز

کسی راه کار موثر داره برا زیرچشم؟

زندگی هیچ وقت آسون تر نمیشه تو قوی تر شو❤️🌱 واینکه بترس از بازی که فکر میکنی توش برنده ای👍

عزیزم تبلیغ نمیکنما. اما من خودم هم تیرگی زیر چشم داشتم هم گودی . از سایت گلشید کرم دور چشم خریدم. گیاهیه. گودی رو درمان نکرده حقیقتا. ولی تیرگی به جرات میتونم بگم ۸۰ درصد برده. چقدرم خوبتر شده چهره م با همون رفع تیرگی.چون ارزون و گیاهی بود خریدمو امتحان کردم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم تبلیغ نمیکنما. اما من خودم هم تیرگی زیر چشم داشتم هم گودی . از سایت گلشید کرم دور چشم خریدم. گ ...

قیمتش چند بوده

زندگی هیچ وقت آسون تر نمیشه تو قوی تر شو❤️🌱 واینکه بترس از بازی که فکر میکنی توش برنده ای👍
منم زیر چشام خیلی تیره و گوده رفتم مشاوره گفتن دستگاه لیرز فتونا واست خیلی خوبه ولی گرونهچین و چروک ...

چنده مگه

قیمتش چند بوده

۲۰ گرمی ش ۱۹۹ تومن بود. من ۲۰ گرمی خریدم. 

۳۰ گرمی هم داشت ۲۵۰ تومن بود. 

ولی همین ۲۰ گرمی رو از مهر ماه هر شب دارم استفاده میکنم یک سوم ش استفاده شده. خیلییییی بصرفه س