2777
2789
عنوان

میخوام فردا توشهری امتحان ندم

69 بازدید | 14 پست

نمیدونم چجوری مامانمو قانع کنم رفته از خودش برام نوبت گرفته ،مشکل من افسره هستش که ۴ بار منو رد کرد تا یه اشتباه کوچیک ازم دید هرچی اصرار  میکردم بزار برم من کلی تمرین کردم بدون مربی نشستم پشت فرمون فقط منت رو سرم میزاشت که من از ساعت ۸ اینجام و الآن ساعت۱۳ هستش خوب منم از اون ساعت اینجا بودم،خلاصه خیلی عجله داره همه رو سریع رد میکنه تا یه اشتباه میبینه، همیشه هم اون افسر شهرمونه، شهر دیگه دانشگاه میرم شنیدم اونجا بهتره برای همین میخوام کارتکسمو اونجا انتقال بدم

راستش من بعد هر بار که اینجوری ردم کرد کلی بی انگیزه و افسرده میشم و چند روز زمان میبره دوباره به خودم بیام ،فردا هم مطمئنن همینجوری خواهد بود

تو رو خدا هی بهم نگید قبول میشیو اینا ۴ بار این فکرو داشتم اجازه حرف زدن بهم نمی‌داد فقط میگفت از ساعت ۸ اینجا الآف  شدم😑

بهم بگین چجوری مامانمو قانع کنم ولم کنه....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای من حالا فعلا کلاساشو میرم انقد استرس دارم وای بحال امتحان

امتحان آیین نامش که چیزی نیست ولی عملی بستگی داره کی افسر باشه ،این افسره چون خیلی عجله داره تا یه چیزی کوچیک میبینه سریع رد میکنه، یعنی حالم تا چند روز گرفتست 

تابستونم سر اون خراب شد مدام غصه داشتم،باز تازه امتحانای ترمم تموم شده مامانم رفته نوبت گرفته که باز همین یه هفته ای که تعطیلم‌ غصه بخورم 

دست ما نیست خودش نوبت میزاره

خب نمیشه بگی نفر هوی اول برات نوبت بزاره ؟

حالا این دفعه هم برو چه اشکالی داره اگر رد شدی برو شهر دیگه امتحان بده .

واقعا این چیری نیست که بخاطرش خودتو ناراحت کنی .

مگه الان ماشین داری و میتونی ازش استفاده کنی که ناراحتی؟

حالا این دفعه ارو توکل کن به بخدا و برو .نفرات اول امتحان بده تا افسر خسته نشده .بعد خیلی ریلکس و آروم با حواس جمع بشین .تهش هم اگه نشد غصه نخور برو یه جا دیگه امتحانتو بده 

مدعی خواست ک از بیخ کند ریشه ما،غافل از آنکه خدا هست در اندیشه ما💚

خب نمیشه بگی نفر هوی اول برات نوبت بزاره ؟حالا این دفعه هم برو چه اشکالی داره اگر رد شدی برو شهر دیگ ...

خیلیا بهش میگن ولی گوش نمیده اصلا

خوب دلم میشکنه اینقدر تمرین رفتم، از ساعت ۸ اینجام آخرش سر یه چیزی سریع ردم میکنه ،نمیتونم مثل بعضیا بی خیال باشم ...

با ماشین بابا دو سه باری البته بابام کنارم نشسته بود و همون ۲،۳ بارو بزور بهم داد تو جای خلوت رانندگی کنم 

امتحان آیین نامش که چیزی نیست ولی عملی بستگی داره کی افسر باشه ،این افسره چون خیلی عجله داره تا یه چ ...

من الانم که مربیم ازم ایراد میگیره حالم بد میشه حق داری حالااندفه هم بده امتحانو رد شدی دفه دیگه برو شهر دیگه