2777
2789
عنوان

دوهفته تنهای تنها

61 بازدید | 8 پست

سلام قشنگا روزتون بخیر

من با تنهایی به خودی خود مشکی ندارم اما با اینکه بخوام چند شبانه روز تنها زندگی کنم مشکل دارم به نظرم سکوت و تنها بودن توی خونه اصلا قشنگ نیست 

خواستگارم از لحاظ شغلی عالیه ولی شیفتی هستش یعنی دو هفته میره سرکار و دو هفته خونس ؛ 

واقعا نمیدونم میتونم با این شرایط کنار بیام یا نه؟

دو هفته تنهای تنها..

میشه راهنمایی کنید لطفا

زندگی همیشه قشنگیاشو داره.....

اون دو هفته برا خودت برنامه بچین اتفاقا به نظر من عالیه این مدلی😍😍😍

چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃گفت ای موسی ز من می‌جو پناه/با دهانی که نکردی تو گناه/گفت موسی من ندارم آن دهان/گفت ما را از دهان غیر خوان. ماشاءالله لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ. ممنونم که این ذکرو برای حاجت روا شدنم خوندی🙏💚

بنظرم همه جوانب رو بسنج.بعد بچه دار بشین مسئولیت بچه بیشترش با شماست خیلی چیزا رو باید تنها حل کنی.ببین آدم این طور زندگی هستی 

تنها دلیل ادامه دادنم تو روزهای سخت فقط تو بودی مامان.بمونی برام عزیزتزینم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون دو هفته برا خودت برنامه بچین اتفاقا به نظر من عالیه این مدلی😍😍😍

برنامه ریختن عالیه ولی شب که تاریک میشه و سکوت میشه تنها باشی سخت نیست؟

بنظرم همه جوانب رو بسنج.بعد بچه دار بشین مسئولیت بچه بیشترش با شماست خیلی چیزا رو باید تنها حل کنی.ب ...

یعنی چی باید تنها حل کنم مثلا چی 

یعنی چی باید تنها حل کنم مثلا چی

خیلی چیزها.مثلا.خریدای خونه.کارهای اداری.خراب شدن چیزی تو خونه.اگه بچه بیاد تمام نگهداری فرزندتون با شماست.خریدش.دکتر بردنش.خیلی چیزا

تنها دلیل ادامه دادنم تو روزهای سخت فقط تو بودی مامان.بمونی برام عزیزتزینم
برنامه ریختن عالیه ولی شب که تاریک میشه و سکوت میشه تنها باشی سخت نیست؟

من زیاد تجربه میکنم این تنهایی هارو البته که اوایل برای منم سخت بود اما به مرور لذت بخش میشه برا آدم

فقط بهت اینو بگم اول و آخر این مغزه آدمه که میگه از چی لذت ببر از چی نبر در بدترین شرایطم باشی خدایی نکرده میتونی خودت بخوای که لذت ببری

بیشتر افسردگی ها و بیماریهای روانی ریشه در ذهن و افکار خود آدما داره تا شرایطشون

چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃گفت ای موسی ز من می‌جو پناه/با دهانی که نکردی تو گناه/گفت موسی من ندارم آن دهان/گفت ما را از دهان غیر خوان. ماشاءالله لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ. ممنونم که این ذکرو برای حاجت روا شدنم خوندی🙏💚