2777
2789
عنوان

رژیم یا کنکور

71 بازدید | 8 پست

موندم کدومشو انجام بدم

من پارسال ک 12بودم بخاطر کنکور خیلی چاق شدم تقریبا 90 کیلوشدم وبعد از کنکور با رژیموشدم 69 از ابان ک شروع کردم دوباره خوندن دوباره دارم چاق میشم من پارسال پرستاری اوردم ولی مامانم میگ حتما باید پزشکی بری و با اصرار اون اومدم تجربی و الان هیچ حسی ب دذسخوندن ندارم. از طرفی نمیتونم تو خونه همینجور بمونم بیکار.اصلا هم دوست ندارم چاق شم چون از حرف اطرافیان خیلی خسته شدم.دوباره صبح میگم رژیم میڭیرم ولی 3ساعت ک فیریک میخونم مغزم دبگ کشش نداره نمیدونم باید چ خاکی تو سرم بکنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم به حرف اطرافیان کار نداشته باش خودت هر جور که هستی خودتو دوست داشته باش اینجوری باشی بقیه هم یاد میگیرن دوم اینکه وقتی بخوای بدونی وزنت متناسب با قدت هست یا نه قدت رو منهای 105 کن وزن مناسبت به دست میاد اگه بیشتر از اون وزن هستی و خودتم ناراضی هستی خب رژیم بگیر ولی نه هر رژیمی یه رژیم اصولی تحت نظر پزشک تغذیه که به بدنت آسیب نزنی خدایی نکرده

برای درستم به نظرم برو دنبال علاقت 

متاهل 💍 متعهد 💕 همسر و پسرم همه ی دنیای من🥰