2777
2789

میگم ، برای من که ترددی هستم ( خوابگاهی نیستم )و ورودی جدید 

۳/۷۵۰ کم کردن برای تعهد خدمت فرهنگیان 

بعد نوشته ۱۱/۲۰۰ هم بدهی سه ماه گذشته هست( من پرداخت نکردم وقتی ۲۸ میلیون واریز کردند) 

اما دانشگاه به ترددی ها گفته بود ۷/۵۰۰ بدهیشون هست . 

الان فیش حقوقی اشتباه نشده ؟ 

آخه تو گروه هم گفته بودن بعضی فیش ها برای متعهدین خدمت شهرستان های دیگه استان اشتباه صادر شده برید مسیول مالی 

مطمئن نیستماااااا

ولی فکر کنم ۷/۵۰۰ تا آخر آذر ماه بود. 

الان آخر دی شده، پس بیشتر میشه

بازم پیگیری کن از مسئول امور مالی

🙏🏻لطفاً برای شادی و آرامش روح همهٔ اموات و پدر عزیزم، هر ذکری رو که دوست داشتید، قرائت کنید...😭💔😞  #←🌸💚بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحــْــمٰنِ الرَّحِیــْـمِ💚 {وَ ذَالنـُّونِ إِذْ ذَهَبَ مُغَاضِبًا فَظَنَّ أَنْ لَنْ نَقـْدِرَ عَلَیْهِ فَنَادَیٰ فِی الظُّلُمَاتِ أَنْ لَا إِلـَٰهَ إِلَّا أَنــْـتَ سُبــْـحَانَکَ إِنِّي کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِیْنَ (۸۷) فَاسْتَجَبــْــنَا لَهُ وَ نَجَّیــْــنَاهُ مِنَ الْغَمِّ وَ کَذَٰلِکَ نُنـْجِی الْمُؤْمِنــِــیْنَ (۸۸)}💚🌸
مطمئن نیستمااااااولی فکر کنم ۷/۵۰۰ تا آخر آذر ماه بود. الان آخر دی شده، پس بیشتر میشهبازم پیگیری کن ...

۷؟۵ برای سه ماه اول یعنی مهر آبان و آذر بود . 

اما ۳/۷۵۰ جدا از اون ۱۱/۲۰۰ کم کردند 

نوشته ۱۱/۲۰۰ هم بدهی داری 

۳/۷۵۰ کم کردند 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

۷؟۵ برای سه ماه اول یعنی مهر آبان و آذر بود . اما ۳/۷۵۰ جدا از اون ۱۱/۲۰۰ کم کردند نوشته ۱۱/۲۰۰ هم ب ...

ببین ترددی ها کسوراتشون ۲۵ درصد هست

یعنی ۲۵ درصد حکم

حکم امسال ۱۰ تومنه

ببین چقدر میشه؛ حدودا ۲/۵۰۰

این از کسورات ثابت هر ماه که فک کنم همون تعهد خدمت فرهنگیان بهش میگن

یه مبلغی هم هر ماه بابت بیمه ها کم میشه. 

مجموع اینا رو حساب کن از روی فیشت. 

فرضا میشه ۳/۵۰۰ 

درباره بدهی بدهی قبلیت:

اگر آخر آذر حقوق گرفتی، باید بشه ۲/۵ ضربدر همون مبلغ که بدست اومد. مثلا ۲/۵ ضربدر ۳/۵۰۰

این دو و نیم از اینجا میاد که تو آبان و آذر دانشجو بودی با نصف مهر. میشه دو ماه و نیم. 

اگرم آخر دی حقوق گرفتی، میشه ۳/۵ ضربدر مثلا ۳/۵۰۰ 

این برای ما بود. 

یچیز دیگه هم هست. 

فکر میکنم این بدهی که میگن، مجموع بدهکاری شما تا پایان سال ۱۴۰۳ هم هستا 

یعنی مثلا من تا پایان ۱۴۰۳، ۱۵ تومن بدهکارم. 

🙏🏻لطفاً برای شادی و آرامش روح همهٔ اموات و پدر عزیزم، هر ذکری رو که دوست داشتید، قرائت کنید...😭💔😞  #←🌸💚بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحــْــمٰنِ الرَّحِیــْـمِ💚 {وَ ذَالنـُّونِ إِذْ ذَهَبَ مُغَاضِبًا فَظَنَّ أَنْ لَنْ نَقـْدِرَ عَلَیْهِ فَنَادَیٰ فِی الظُّلُمَاتِ أَنْ لَا إِلـَٰهَ إِلَّا أَنــْـتَ سُبــْـحَانَکَ إِنِّي کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِیْنَ (۸۷) فَاسْتَجَبــْــنَا لَهُ وَ نَجَّیــْــنَاهُ مِنَ الْغَمِّ وَ کَذَٰلِکَ نُنـْجِی الْمُؤْمِنــِــیْنَ (۸۸)}💚🌸
ببین ترددی ها کسوراتشون ۲۵ درصد هستیعنی ۲۵ درصد حکمحکم امسال ۱۰ تومنهببین چقدر میشه؛ حدودا ۲/۵۰۰این ...

اره. اره حساب کردم درست میگی کاملا ، مرسی خدا خیرت بده خیلی بهم کمک شد 🌷

اره. اره حساب کردم درست میگی کاملا ، مرسی خدا خیرت بده خیلی بهم کمک شد 🌷

قربونت برم

😍😍😍

خداروشکر 🥹🥹🥹