2777
2789

چجوریه؟!😂😂😂من قاطی کردم من رژیم گرفتم و قندو شکرو حذف کردم حالا تا عید میخوام شکمم کامل بره تو رژیم ۸/۱۶ فستینگ چجوریه؟؟؟ مثلا ۸شب شام میخورم  دیگ چیزی نمیخورم تا۱۲ظهر نهار .بعدشو تا ۸شب دوباره نباید چیزی بخورم؟؟!!🥲😶‍🌫️🥴شیرم میدم بچه م یکسال و نیمه

🛑 کپی ممنوع عکس خودمه🛑 من مو ارزوهام اگ نباشن میمیرم ...دلم بهشون خوشه ک میرسم بهشون

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یکی میگفت همون روزه خودمونه فقط باکلاسش کردن 🤣

توضیحات بیشتر مسلمون😂😂😂😂😂

🛑 کپی ممنوع عکس خودمه🛑 من مو ارزوهام اگ نباشن میمیرم ...دلم بهشون خوشه ک میرسم بهشون

فعلا رژیم فستینگ نگیری بهتره به خاطر بچت

میخواستم زودتر لاغر بشم حداقل نصفشو میگیرم مثلا از ۸ شب شام خوردم دیگ چیزی نمیخورم تا۱۲ظهر خوبه این‌جوری بعدش ریزه خوراری میکنم 

میخواستم زودتر لاغر بشم حداقل نصفشو میگیرم مثلا از ۸ شب شام خوردم دیگ چیزی نمیخورم تا۱۲ظهر خوبه این‌ ...

اینجوری خوبه؟!

رژیم نگیر ، کالری مورد نیاز بدنت رو بخور ولی سالم بخور ، روزانه با نینی پیاده روی کن ، نیم ساعت هم برقص هم روحیه خودت حفظ میشه هم نینی

انواع ویتامین ها و مواد معدنی هم مصرف کن 

هر کیم زر اضافه زد ، بگو اینطور صلاح میدونم . 

پرندگانی که در قفس به دنیا می آیند فکر میکنند پرواز بیماریست.🕊

رژیم نگیر ، کالری مورد نیاز بدنت رو بخور ولی سالم بخور ، روزانه با نینی پیاده روی کن ، نیم ساعت هم ب ...

باشه مرسی😂♥️♥️

عزیزم ۸شب تا ۱۲ظهر چیزی میل نمیکنید فقط آب یا نوشیدنی های بدون قند.

از ۱۲ظهر تا هشت شب دیگه مجازی مثل حالت عادی غذا بخوری.

شکم‌بند ببند

اگر فقط شکم پهلوت چاقه حلقه‌لاغری بزن.

چون بچه شیر میدی بنظرم فست۱۲ساعته بگیر.

مکمل و میوه هم فراموش نشه.

البته عجله نکن برا لاغری

فقط کالری شماری کنی کافیه.  سالمخوری+کالری شماری

[خدایا منو ببخش برا همه درهایی که زدم ولی خونه تو نبود] 

موقع شیر دهی به هیچ عنوان نباید رژیم فستینگ بگیرید فقط رژیم مخصوص دوران شیر دهی

هم به خودت هم به بچه ظلم نکن بعدا پشیمونی سودی نداره. اعصاب ریزش مو تهوع کم خونی  بدقلقی بچه رو به دنبال داره