2777
2789
عنوان

خانومایی که به سنگ مصنوعی علاقه دارین بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 212 بازدید | 27 پست

عزیز دلم خدا میدونه که نمیخوام ناامیدت کنم فقط همین راهو ما رفتیم و بعد از زدن کارگاه و کلی مواد و وسیله خریدن و نمونه کار زدن  و گذشت یکسال هیچ آینده ی روشنی ندیدیم و جمعش کردیم ما سه نفر بودیم و تهران،اما بازاریابیشون مشکل بود واقعا ما حتی پیج، کانال و سایت فروش هم زدیم اما کلا تو بازارم ازون تب و تاب افتاده و خیلی مشتری نداره دیگه و استقبال اونجوری نمیشه ازش یه دوره ی کوتاهی اوج گرفت و بعد رکود کرده

نمیدونم شاید کار ما ایرادی داشته انشاالله شما برات بهترینها رقم بخوره 

چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃گفت ای موسی ز من می‌جو پناه/با دهانی که نکردی تو گناه/گفت موسی من ندارم آن دهان/گفت ما را از دهان غیر خوان. ماشاءالله لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ. ممنونم که این ذکرو برای حاجت روا شدنم خوندی🙏💚

عزیز دلم خدا میدونه که نمیخوام ناامیدت کنم فقط همین راهو ما رفتیم و بعد از زدن کارگاه و کلی مواد و و ...

ممنون گلم من زیاد سرمایه به خرج نمیدم ۱ تا ۲ تومن 

ببینم چی میشه نکته خیلیییی داره درشو آموزش دیدین ؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ممنون گلم من زیاد سرمایه به خرج نمیدم ۱ تا ۲ تومن ببینم چی میشه نکته خیلیییی داره درشو آموزش دیدین ؟

اره بابا پس الکی واردش شدیم ؟!

دوره ی ده میلیونیشو خریدیم الان اسمشو یادم نیست خیلی معروفه تو اینستا دوره اموزشش با تمام فوت و فن و ریزه کاریاش حتی وسایلا و موادم از خودشون خریدیم حدود ۴۰ تومن شد 

اما همین بس که خودشونم کار تولیدو گذاشتن کنار فقط ازین دوره ها و در باغ سبز نشون دادن به مردم پول درمیارن و بعد هم فروختن ابزار و مواد لازمش...

نه تنها پول بلکه وقتی که میذاری و امیدی که میبندی و تلاشی که میکنی و نتیجه نمیده بیشتر ازت انرژی میگیره

چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃گفت ای موسی ز من می‌جو پناه/با دهانی که نکردی تو گناه/گفت موسی من ندارم آن دهان/گفت ما را از دهان غیر خوان. ماشاءالله لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ. ممنونم که این ذکرو برای حاجت روا شدنم خوندی🙏💚

اره بابا پس الکی واردش شدیم ؟!دوره ی ده میلیونیشو خریدیم الان اسمشو یادم نیست خیلی معروفه تو اینستا ...

اوووو چه خبره خاهررررر من‌۳۹۹ تومن سه دوره خریدم سنگ مصنوعی قالب سازی شمع سازی 

چه کلاه برداری بوده ها خرجم فقط ۱ خورده ای میشه سرت کلاه رفته گلم من تو دوره ای که هستم همچین قشنگ همرو میگه

اوووو چه خبره خاهررررر من‌۳۹۹ تومن سه دوره خریدم سنگ مصنوعی قالب سازی شمع سازی چه کلاه برداری بوده ه ...

نه عزیزم ما سه سال پیش خریدیم تازه کشفش کرده بودن الان شما تو همون دوره رکودش خریدی که دیگه مردم دیدن طالبی تو بازار نداره

اون زمان همه دوره ها همین رنج قیمتی بود وسایلاشم قیمتشون تو بازارم همونی بود که اونا میدادن

اره بابا پس الکی واردش شدیم ؟!دوره ی ده میلیونیشو خریدیم الان اسمشو یادم نیست خیلی معروفه تو اینستا ...

اوووو چه خبره خاهررررر من‌۳۹۹ تومن سه دوره خریدم سنگ مصنوعی قالب سازی شمع سازی 

چه کلاه برداری بوده ها خرجم فقط ۱ خورده ای میشه سرت کلاه رفته گلم من تو دوره ای که هستم همچین قشنگ همرو میگه

... خودش میگه خرج زیاد نکن ببین میتونی از بخش بربیای

اونم همینو میگفت و مام حسابی روش تحقیق کردیم و دیدیم چقدر آسونه واردش شدیم اما وقتی واردش شدیم دیدیم خیلی چالش داره

عزیزم یه بارم گفتم پولش چندان برامون مهم نبود همه سرمایمون که نبود بعدم وسیله هارو فروختیم نصفش برگشت و بهرحال هر تجربه ای بهایی داره بیشتر وقت و امیدی که بر باد رفت ناراحت کننده بود

اونم همینو میگفت و مام حسابی روش تحقیق کردیم و دیدیم چقدر آسونه واردش شدیم اما وقتی واردش شدیم دیدیم ...

اره گلم‌حق داری خدایی

من از کم شروع میکنم ان شاالله ببینم چی میشه

نه عزیزم ما سه سال پیش خریدیم تازه کشفش کرده بودن الان شما تو همون دوره رکودش خریدی که دیگه مردم دید ...

اره حق با شماست الان خیلی آشون شده حباب گیری دیلارد نمیخاد انجام رنگ های بهتری اومده 

مثلا آلام مادررنگ اومده تو دیگه نمیخاد یه عالمه رنگ بخری به جای همه کار میشه استفاده کرد

اره گلم‌حق داری خداییمن از کم شروع میکنم ان شاالله ببینم چی میشه

ان شاءالله شما موفق بشی

تو همین نی نی سایت کلی تاپیک درباره سنگ مصنوعی هست که بی نتیجه بودن من اون موقع تردید کردم اما باز گفتم ما میتوانیم😁😅