2777
2789
عنوان

راهنمایی برای بارداری در سن بالا (دوقلوزایی)

| مشاهده متن کامل بحث + 684 بازدید | 21 پست
باید تحت نظر باشه و غربالگری قبل اقدام رو انجام بده از لحاظ بیماری های مقاربتی مثل ایدز و هپاتیت و س ...

کم خونی جزئی داشتم با دارو رفع شد الان مشکل ندارم خداروشکر

یه دیسک خفیف گردن دارم و چند کیلو اضافه وزن که ایشالا تا عید حل میشه

چند وقت قبل اقدام باید تحت نظر پزشک باشم؟

وزن شروع: 72کیلوگرم    وزن هدف : 57کیلوگرم   هدف 1: 70 کیلوگرم(رسیدم) هدف2: 68 کیلوگرم (رسیدم) هدف 3: 66کیلوگرم(رسیدم) هدف4: 64 کیلوگرم (رسیدم)  هدف 5: 62 کیلوگرم  هدف 6: 60 کیلوگرم  هدف7: 58 کیلوگرم 

کم خونی جزئی داشتم با دارو رفع شد الان مشکل ندارم خداروشکریه دیسک خفیف گردن دارم و چند کیلو اضافه وز ...

حداقل یکماه

غیر از کم خونی فاکتورهای دیگه م بررسی میشه باید ازمایش بدی عزیزم 

به لحاظ عفونت ادراری و ناحیه تناسلی هم چک بشی

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

میتونی پشت هم بیاری اما دوقلویی هیچی نباشه زایمان زودرس وممکنه بچها هم ازبین برن

همینطوریش خیلی برام دیر شده

طفلی مامانم همیشه می گفت ازدواج کن میگفتم میخوام درس بخونم

میخوام برم سرکار

میخوام فلان کار رو بکنم

میگفت ازدواج کن کنارش همه کار میتونی بکنی

به حرفش گوش ندادم

الان می فهمم چی میگه

خیلی دیر ازدواج کردم

تازه بعدش 3سال واژینیسموس بودم و کلی بدبختی کشیدم تا رفع شده...

وزن شروع: 72کیلوگرم    وزن هدف : 57کیلوگرم   هدف 1: 70 کیلوگرم(رسیدم) هدف2: 68 کیلوگرم (رسیدم) هدف 3: 66کیلوگرم(رسیدم) هدف4: 64 کیلوگرم (رسیدم)  هدف 5: 62 کیلوگرم  هدف 6: 60 کیلوگرم  هدف7: 58 کیلوگرم 

عزیزم  دوقلویی خیلی سخته وزایمان زود رس داره من خودم دوقلوهام زایمان زودرس شدن و امیدی به زنده موندنشون نداشتم ودعا میکردم دوراز چشم من راحتشون کنه خدا اما مهربانی خوا بینهایته ومدندن والان دوسالشونه اما خیلیا دوقلوهاشون از دست میدادن بعد فکر کنید بعد سقط حداقل یکسال نباید باردارشد وقتتون کلا هدرمیره یک قلو بیارید ولی پشت سر هم 

نظرشمام محترمه