2777
2789
عنوان

اینجا از یزد و میبد هست کسی

126 بازدید | 9 پست

میخایم بیایم اونجا خرید کاشی و سرامیک

هوا چجوریه؟؟؟

و اینکه جایی و میشناسید که خوب باشه برا خرید بریم

ميشه واسه مادر شدنم لطف کنید صلوات بفرستين و دعام کنین خدا بهم بچه هاي سالم وصالح بده ممنونتون ميشم محتاج دعاهاتون هستم ! 🙇🙇🙇🙇🙏🙏بعد چندسال چشمم به نوشتم خورد😭الان خدارو شکر دوتا بچه سالم دارم😍
ورودی میبد بازرگانی زیاد هستمن در زمینه کاشی وسرامیک هستم کاری از دستم بر بیاد درخدمتم

ممنون ازتون

بنظرتون از چ‌مارکی کاشی سرامیک بخریم شنیدم عقیق و پرسپولیس خوبه

ميشه واسه مادر شدنم لطف کنید صلوات بفرستين و دعام کنین خدا بهم بچه هاي سالم وصالح بده ممنونتون ميشم محتاج دعاهاتون هستم ! 🙇🙇🙇🙇🙏🙏بعد چندسال چشمم به نوشتم خورد😭الان خدارو شکر دوتا بچه سالم دارم😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ورودی میبد بازرگانی زیاد هستمن در زمینه کاشی وسرامیک هستم کاری از دستم بر بیاد درخدمتم

هوا چجوریه خوبه ؟؟

ما سال قبل از فروشگاه جواد الائمه خرید کردیم

راضی بودید؟؟

چه طرحی میخای برا کجا میخای؟

خودمون ک خراسانیم

شوهرم ماشین سنگین داره خودش بعدا بارگیری میکنه

هنوز طرح و نمیدونم گفتم بیام همونجا ببینم انتخاب کنم

خودمون ک خراسانیمشوهرم ماشین سنگین داره خودش بعدا بارگیری میکنههنوز طرح و نمیدونم گفتم بیام همونجا ب ...

همون کاشی زهره بغل دستتون هست که خیلی خوبه 

اگه اونجا خواستی از اونجا میتونم برات ردیف کنم 

همه نوع طرح داره 

چه سایزی مد نظرته و کجا میخای استفاده کنی؟ 

کاشی زرین هم هست

کاشی نیما

کاشی فیروزه هم میتونم