2777
2789
عنوان

بارداری پوچ

71 بازدید | 3 پست

سونو واژینال دادم ساک بارداری ۲۱ میل با یه کیسه زرده ظریف ولی بدون جنین دیده شد، طبق تاریخ پریودم باید ۷ هفته باشم، آیا بارداریم پوچه؟ تو اینترنت خوندم ساک بالای ۲۰ میل بدون جنین پوچه

دکترم گفت یک هفته دیگه سونو تکرار کن ولی خودم متوجه شدم که امیدی نیست آخه هیچ علائمی هم ندارم دکترا فقط پاس کاری می‌کنن میگن صبر کنید ببینیم چی پیش میاد امیدتو از دست نده

پارسالم بارداری پوچ و سقط ۵ هفته داشتم. کسی بوده چنین تجربه ای داشته باشه؟

صبر کن.من ۵هفته و ۶روز سونو داخلی دادم همینو بهم گفت.صبر کردم ۱۰ روز بعد دوباره سونو دادم قلبش تشکیل ...

اخه هفته من بالاتره تازه ساک بارداریمم بزرگ شده ولی جنین نیست. ۵ هفته از تاریخ آخرین پریود حساب میکنی دیگه؟ الان من ۸ آذر آخرین پریودم بوده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.