2777
2789
عنوان

مادرشوهرم وسواس داره

| مشاهده متن کامل بحث + 1646 بازدید | 73 پست
من اصلا رو خواهرشوهرام حساب باز نکردم وقتی همین که غذا خوردن زودتر از همه به بهونه درس بلند میشن من ...

اگه میتونی باهاش کنار بیای و کاراتو کنی مشکل نداره ولی اگه میبینی این وسط تویی که مدام خود خوری می کنی و عصابت خورده یا فکری از همین حالا برای خودت بکن 

کسایی که حس میکنن به تراپیست احتیاج دارن، دوست دارن برن پپیش تراپیست تاازش کمک بگیرن یااینکه پیش یه ادم مطمئن و غریبه از مشکلاتشون بگن تا حداقل کمی سبک بشن ولی به تراپیست دسترسی ندارن یا از پس هزینه هاش بر نمیان خواستم بگم من دانشجوی روانشناسی هستم خوشحال میشم بتونم به کسی کمک کنم 😊خواهشا خواهشا با فرهنگ باشین و مزاحمت ایجاد نکنید کمک خواستین درخواست دوستی بدین❤❤🌹🌹 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه دار هم بشم مادرشوهرم میخواد اسماشونو انتخاب کنه یعنی واقعا موندم

اسم که هیچی نوزاد کلا کثیف کاری داره پوشک و رفلاکس و غدا خوردن..مادرشوهرت مدام سرت غر میزنه و تو تک تک مسائل بچت دخالت میکنه...چند سالته؟

عزیزم اهوازیم روستا نیستیم

پس فقط خدامیتونه کمکت کنه گلم ...ببخش منوازحرفم ناراحت نشی عزیزم قصدم قضاوتت نبود😘..جاریه من توی روستابامادرشوهرم ۱۷سال زندگی کردوسوخت اون یادم اومد.....ان شاالله برای تومعجزه بشه چون معلومه مظلوم وبی زبونی 

اسی از اولین فرصت استفاده کن بحثی چیزی شد برین از اونجا 

جدی میتونی تا3سال دیگه همچین شرایطیو تحمل کنی؟ 

منم5ماه باخانواده شوهر زندگی کردم ینی بدترین روزای عمرم بود ب هر بهونه ای بود رفتیم از اونجا

💜تواستعاره ای هستی از تمام حس های خوب دنیا💜💞💞💞💞💞💞
اسی از اولین فرصت استفاده کن بحثی چیزی شد برین از اونجا جدی میتونی تا3سال دیگه همچین شرایطیو تحمل کن ...

اخه شوهرم عجیب وابستست میتونه به خاطر خانوادش ترکم کنه اگه بگن با اینکه عااشقمه