2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعد قرض به این بزرگی و کی پس بدی مردم خب پولشون از سر راه نیاوردن که

اونجوري كه شما فكر ميكنيد نيست

من شوهرم طبقه بالاي واحد پدرش خونه داره400تومن رو پول رهن خونه همسرم درنظر گرفتم حوصله توضيح دادن نداشتم گفتم قرض

دلم ميخواد جاي ديگه خونه بخريم خونه همسرمم چون ساتمون خانوادگيه نميتونيم بفروشيم

والا داداش من ازم پول قرض گرفت و گفت تا ماه آینده پس میدمالان اصلا به روی خودش نمیارهزنشم هر جا میشی ...

اره والا تو این شرایط همه ادما با هر سطح دارایی رو پولشون حساب کردن حالا برا يكي دو هفته آدم قرض بگیره کارش راه بیفته فرق میکنه ،ولی این که بگیری دیگه به روی خودت نیاری خیلی بده

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت
اونجوري كه شما فكر ميكنيد نيستمن شوهرم طبقه بالاي واحد پدرش خونه داره400تومن رو پول رهن خونه همسرم د ...

400 بزار بانک رسالت بعد 6 ماه

400 بهت وام میده

800 بزار بانک رسالت بعد 3 ماه بهت 400 وام میده

حتما باید فیش حقوق داشته باشی و توان قسط داشته باشی

اگر ادایی نیستی خونه مسکن مهر میتونی بگیری 

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم