2777
2789
عنوان

پول گرفتن از شوهر 😁

1007 بازدید | 69 پست

خانم ها چجوری از شوهرتون پول میگیرید؟ 

وقتی میگید فلان چیز رو بخر نمیخره چه میکنین؟ 

ماهی چقدر پول میگیرید؟ 

من دراواخر دوران عقد هستم انشاءالله بعداز عید میرم خونه خودم 

تو دوران عقد همسرم اصلا بهم پول نداد 

خودمم شاغل و حقوق دارم چندبار گفتم دوستام از همسرشون ماهانه پول دریافت میکنن اعتنایی نکرد 

حتی چندبار بهش گفتم برام لباس زیر بخر نخرید 

واقعا ازشون ناراحتم 

دوست ندارم ناراحتیم رو عنوان کنم یه وقت فکر نکنه من خونه بابام کمبود دارم ...

البته واقعیت اینه پدرم هم خسیسه ...

از طرفی بابام بیمه تکمیلیمو قطع کرده از طرف دیگه همسرم بیمه ام رو از طرف خودش وصل نمیکنه 

انتظار داره بیمه اموزش و پرورش رو وصل کنم 

قبلا هم بهم گفته بریم خونه خودمون ماهی ۵۰۰ هزارتومان یا ۱تومن بهم میده که واقعا مسخره اس

چکارکنم به نظرتون؟

والا من یارانه +۱۵۰۰تا دوتومن گیرم میاد 

لباس و ایناهم اکثرا با خودش میرم ک دیگه خودش حساب میکنه😂😐

《کمتر اهمیت بده ، بهتر زندگی کن》🫰🩷                               لینک گروه خانه داری و نظم خانه.   https://t.me/+Ik1uG0iH8B8yOTM0

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من معلوم نمیکنه ی ماه ۴ تومن میده ی ماه دوتومن میده ولی هرچی بخوام بخرم هرچیاااا لوازم ارایشی و لباس جوراب همشو همسرم پرداخت میکنه اون پولی ک میزنه میگه نکنه دلم چیزی بخواد و خودش نباشه مثلا الان این ماه ۵ تومن زد برام رفتم پالتو خریدم باهاش دوباره گفت پول پالتوهارو میدم بهت🥳🥳🥳😂😂

عکس پروفایلم خودمم😍😍😍کسی کپی نکنه😉😘😘😘با تشکر❤✋️
چکار کردید عمسرتون انقدر راحت هزینه میکنن؟

هیچی والا خودش اینطوریه کلا ذاتش جوریه ک میگه دوس ندارم زن و بچم چشمشون دنبال چیزی باشه

عکس پروفایلم خودمم😍😍😍کسی کپی نکنه😉😘😘😘با تشکر❤✋️
چون میدونه خودتون حقوق دارین نمیده عادتش بده به زور فلان چیزو بخر بیار وگرنه سخت میشه براتون هیچ خرج ...

همین دیگه دقیقا همینه ...

از طرفی هم زورم میاد وقتی حقوق دارم واسه چند صد هزارتومن التماس کنم

خانم معلم شما باید قوی باشیدنترس باشید یبار سرش داد بزن از اون دادهایی که معلما سر بچه ها میزنن💚😉

عزیزم 😂😂😂

اخه با داد و بیداد چیزها مقطعی درست میشن 

میگم زورم میاد بابت یه قرون دوهزار داد بزنم

فداات شممم شمام از اول ک رفتید خونتون بگو اینو میخوام اونو میخوام باید بریم بخری نزار بد عادت شه

یعنی الان ناراحتیمو بیان نکنم؟ بذار این چندماه بگذره؟ از وقتی رفتیم خونه خودمون شروع کنم؟ اگر منو بیمه کرد این چندماه که خونه بابام هستم پول بیمه رو بهش بدم؟