2777
2789
عنوان

چرا پدر مادرا باید نظر بدن

| مشاهده متن کامل بحث + 150 بازدید | 31 پست
خانوادم منو دوس ندارن بخاطر همین نزاشتن

اگه دوستت نداشتم که باید زود ردت میکردن بری 

شاید دیدن خودت فعلا شرایط ازدواج و نداری

خاطرات کهنه را آخر شبی خواهم نوشت /دخترم باید بداند مادرش دیوانه بود...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اونا چیزایی رو می بینن و درنظر می گیرن، که عشق نمی‌ذاره شما ببینی

بنظر من آدم تو زندگیش اون چیزی که میخوادو تجربه کنه حتی به اشتباه،بهتر از اینه که حسرتش همیشه تو دلش باشه

پدر مادرا همیشه فکر میکنن بچه هاشون از اون روزی که به دنیا میان تا اون روزی که میمیرن باید همیشه راه درستو بدون اشتباه برن اما آدما تو بچگی تو نوجوانی تو جوانی نیاز به تجربه و پخته شدن دارن اگه همیشه راه درستو برن میشن یه آدم ۷۰ ساله با کلی تجربه!

مَخفی کَردَنِ ناراحَتی ها،از خودِ ناراحَتی دَردِش بیشتَرِه....

دوسم ندارن چشم دیدن خوشبختی منو ندارن

اشتباه میکنی

البته همه توی سن شما همینطورن

من هم همین بودم

همه فکر میکنن خودشون از همه بیشتر میفهمن و بیشتر میدونن

در صورتی که هرچی بزرگتر بشی میفهمی که کمتر میفهمی

اشتباه میکنیالبته همه توی سن شما همینطورنمن هم همین بودمهمه فکر میکنن خودشون از همه بیشتر میفهمن و ب ...

طرف دخترشو میده به مرد زن دار مطلقه زن مرده ایتا چرا میدن مامان بابای من منو به عشقم نمیدن

طرف دخترشو میده به مرد زن دار مطلقه زن مرده ایتا چرا میدن مامان بابای من منو به عشقم نمیدن

من توی زندگی اونا نیستم

باید از خودشون بپرسی

فقط میدونم هر دقیقه زندگی تجربس 

برا همین بزرگترها کمتر اشتباه میکنن

دوتا زن طلاق داده حتما به ایرادی داشته دخترا از دستش فرار کردن 

بعد منم بودم اجازه نمیدادم دختر دسته گلم ک هزار تا امید و آرزو براش دادم برا چی بدم به یه مردی ک دوتا طلاق داشته!!!!!والا من دخترشون طلاق میگیره دنبال دومادی هستن ک پسر باشه بعد چرا باید اصلا تو به این آدم فکر کنی