2777
2789

قبلش یه ساعتی تقریبا تو آبلیمو و نمک بزار تا مزه دار بشه بعدش توی یه ظرف آرد نانوایی با فلفل و زردچوبه قاطی کن ماهی ها رو بپلکون توی آرد بعدم توی روغن سرخش کن با حرارت ملایم

بعدم توی روغنش اول پیاز تفت بده بعدم ادویه و گوجه

قبلش یه ساعتی تقریبا تو آبلیمو و نمک بزار تا مزه دار بشه بعدش توی یه ظرف آرد نانوایی با فلفل و زردچو ...

خوب تو آبلیمو بزارم تو یخچال ؟

بعدش بشورم ماهی هارو ؟

قبل مزه داره کردم بشورم؟

شانس برای کسیه که تا لحظه آخر تلاش میکنه 🌸

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب تو آبلیمو بزارم تو یخچال ؟بعدش بشورم ماهی هارو ؟قبل مزه داره کردم بشورم؟

اگه پولک داره پولکاش رو تمیز کن شکمشم همینطور

 قبل مزه دار کردن بشور بعدش دیگه نشور

تو یخچالم لازم نیست بذاری

ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز