2777
2789
عنوان

با خروپف شوهرم چیکار کنم😫

285 بازدید | 23 پست

من خوابم خیلیی سبکه... 

مث خرس هر یک ربع یه خرناس میکشه همش از خواب میپرم 

چند بار بیدارش کردم میگم آرومتر من خوابم نمیبره

گفته باشه چند دقیقه بدتر یه خرناس بلند میکشه یه پاشم میندازه رو من نفسم بالا نمیاد

خیر سرم امروز مرخصی گرفته کمک کنه مث چی خوابه هنوز 

یکی نیس بگه اخه زن نونت کم بود آبت کم بود دیگ شوهر کردنت چی بود اخه😑

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من 😂 انقدر خوابم‌سبک‌از خواستگارا معمولا میپرسم‌اهل خروپوفی‌یا نه

تنهایی؛آدم پوچ می‌گیره، آدم غنی تحویل می‌ده.آدم ضعیف می‌گیره، آدم قوی تحویل می‌ده.ذهن بسته می‌گیره، ذهن باز تحویل می‌ده.آدم سطح می‌گیره، آدم خبره تحویل می‌ده.آدم‌ گم شده می‌گیره، آدم مصمم تحویل می‌ده.تنهایی، یه نوع دستگاه اپدیته. دستگاه آدم سازیه.آدم توی تنهایی راهشو پیدا می‌کنه و ساخته می‌شه.مهم نیست چند سالته، خوبه که تنهاییتو دوست داشته باشی.و اگه از تنهایی فراری هستی یا می‌ترسی. بدون به شدت قراره آسیب ببینی.-دیاکو.

یه اسپری هایی هست میزنن داخل دهان برای اینکه خروپف کمتر بشه 

بگو روی دنده بخواب و گردنش با بالش تنظیم باشه 

عمق فاجعه اونجاست که ما دهه هفتادیا داریم پرونده طلاق دهه هشتادی هارو میبندیم( -_-)درخواست دوستی پذیرفته نمیشود حتی شما

همسر منم خروپف میکنه ارثیه عموم ک ماشاالله شیپور

پسرم صداش از اتاق میاد

ببین شبا آروم متکاشو تکون بده کمتر میشه منم بارها از خواب بیدار شدم ولی جاره ایی نیست من یه موقع میگم خدا رو شکر ک صدای خروپفتون میاد

صلوات برای ظهور مهربانترین مرد عالم

دست خودش نیست که یعنی به خاطر خرناس خسته شدی اگر دور ازجون مریض بشه و بخوای پرستارش باشی چی میگی؟

دو سه سال پیش ک کرونا گرفت نمیتونست بخوابه شبا از خواب بیدار میشد ناله میکرد😭چقد گریه میکردم وای خدا کنه همه مردا سالم باشن

من میزنمش تا بیدار بشه بعدم خودمو میزنم ب خواب 🤣اونم مدل خوابیدنش را تغییر میده درست

کآفرین مگه

آروم متکاشو تکون بده اونم یه تکون میخوره صداش قطع میشه