2777
2789

سلام 

دوستان تو ارومیه یا تبریز جایی هست که با بی حسی یا بیهوشی عکس رنگی بگیرن ؟

من یه بار سه سال پیش عکس رنگی گرفتم دردش وحشتناک بود دیگه حاضر نیستم بدون بی حسی انجام بدم

نگران فردا نباش خــدا از قبل آنجاست ... خدای مهربونم نذار هیچ زنی تو حسرت مادر شدن بمونه ...
منم قراره برم.خیلی درد داره؟؟؟ 😭😭 کجا رفتین شما  تبریزم من

زهرا جان من ارومیه رفتم و یه لوله مسدود داشتم و خیلی اذیت شدم

دنبال جایی ام که با بی حسی واسم انجام بدن 😔

نگران فردا نباش خــدا از قبل آنجاست ... خدای مهربونم نذار هیچ زنی تو حسرت مادر شدن بمونه ...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زهرا جان شما که تبریزی اگه جایی پیدا کردی که با بی حسی انجام میده به منم بگو

منم اگه ارومیه همچین جایی رو پیدا کنم حتما بهت خبر میدم

یعنی ارومیه و تبریزی انقدر کمه اینجا ؟ 😔

سلام منم مشکل تورو دارم دکترم گفته تو تبریز همچین مرکزی وجود نداره . نمیدونم چی کار کنم ؟

عضو گروه رز آبی. 💙💙💙.       وزن شروع ۶۹کیلو  .           شروع  ۱۲ دی . 💙💙💙.       وزن هدف ۵۹ کیلو . 
سلام منم مشکل تورو دارم دکترم گفته تو تبریز همچین مرکزی وجود نداره . نمیدونم چی کار کنم ؟

کاش میشد بریم تهران

حالا من اینجا میپرسم اگه باشه بهتون خبر میدم چون فاصله ارومیه تبریز کمه و راحت میشه اومد

کاش میشد بریم تهران حالا من اینجا میپرسم اگه باشه بهتون خبر میدم چون فاصله ارومیه تبریز کمه و راحت ...

ممنون عزیزم ، منم اگه پیدا کردم حتما میگم.

عضو گروه رز آبی. 💙💙💙.       وزن شروع ۶۹کیلو  .           شروع  ۱۲ دی . 💙💙💙.       وزن هدف ۵۹ کیلو . 
کاش میشد بریم تهران حالا من اینجا میپرسم اگه باشه بهتون خبر میدم چون فاصله ارومیه تبریز کمه و راحت ...

عزيزم شما جاييو ميشناسين؟؟؟

كه با بي هوشي برام عكس بگيرن؟

عـشق مامان قربونت بشم من قبل به دس آوردنت كلي امپول زدم الانم كه انسوليني شدم😔همه اينا فداي يه تار موت😔فقط بهم قول بده قلبت برامون مثه ساعت بتپه و سلامت باشي نفس مامان❤️نفـسكم ما منتظر شـنيدن صـداي قلبت هستيم❤️