2777
2789
عنوان

بیمه عمر خدایی چه الکیه

601 بازدید | 27 پست

بیمه عمر خیلی مضخرفه هاااا فک کردم بعد مرگ اندازه دیت پول میدن به اونیکه مشخص کردی بهش برسه 😐یا مثلا فک کنید بیماری های خاص مث سرطان یا پی‌سی بیاد خودشو بیمه عمر کنه تهش چیزیش بشه چن درصد سود میزارن رو پولیمه پرداخت کرده یا نوشته پونصد تومن حداقل میدن اون پونصد تومن چیه هزینه درمان یا چی 

فک کنید من بعد بیمه عمر پی‌سی بگیرم چی بهم تعلق میگیره بیمه میاد پونصد تومن و میده بهم اگه سند ببرم یا چی اون پونصد میلیون فقط هزینه ضد آفتاب ای مصرفی یسالشه🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

میشه توضیح بدید برام همینجوریه که من گفتم یا اشتباه میکنم

گاهی زخم‌هایمان از امن‌ترین آغوش‌ها به جا می‌مانند اعتماد ، زیباترین و در عین‌حال شکننده‌ترین دارایی انسان است🙏🏻

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمی‌دونم عمر یا نه ولی دوتا پدر بزرگام مردن ی پولی هرماه بهمون میرسه گفتیم این چیه گفتن بیمه پدر بزرگتون البته چون خیلی زیادیم ی پول کم مثلاً ۸۰تومن

بعد فک کنم بیمه عمر اینجوری که طرف مرد کسی نداشت این بیمه هس برای خرج و....

یا اگه بچه هاش ازش مراقبت نکردن. این ی پول کمی هست 

و تـ‌و شـ‌دے تـ‌مـ‌امـ مـ‌نـ🥺S🖇️b💍  تتلیتیا لطفاً تاپیک آخرمو لایک کنید♥️🏖️                                                             #متاسفم_لطفاً_مرا_ببخش_متشکرم_دوستتدارم    لطفاً از کلماتی که بار منفی دارند در جواب من استفاده نکنید 🙏🏻

کاملا درستهبا این تورم اون مقداری که میگن میدن ،ارزش نداره اصلا

چه مضخرفففففف من فک کردم اگه بمیری با مریض شی اندازه دیه ات میدن به خودت یا خانوادت ارزش نداره که اینجور قشنگ کلاهبرداری و دزدیه کارشون

گاهی زخم‌هایمان از امن‌ترین آغوش‌ها به جا می‌مانند اعتماد ، زیباترین و در عین‌حال شکننده‌ترین دارایی انسان است🙏🏻

نمی‌دونم عمر یا نه ولی دوتا پدر بزرگام مردن ی پولی هرماه بهمون میرسه گفتیم این چیه گفتن بیمه پدر بزر ...

پس بدرد نمیخوره 

اونم الان بیان پول خودت رو ده بیست سال دیگه بدون سود بدم بهت مگه دیونن مردم

پس بدرد نمیخوره اونم الان بیان پول خودت رو ده بیست سال دیگه بدون سود بدم بهت مگه دیونن مردم

صاب کارم یه ماشین خارجی خرید و یه دفتر زد گفت از بچگی بیمه ی عمر بودم حالا بهم بعد چندسال که بازنشست شدم ۱۰۰ میلیون داد سال ۹۵ فکرکنم

اقایونی که هَوَل تشریف دارید درخواست ندید متاهل هستم حتی اگر تاپیک بزنم که با همسرم مشکل دارم باز شما فک نکن خبریه

صاب کارم یه ماشین خارجی خرید و یه دفتر زد گفت از بچگی بیمه ی عمر بودم حالا بهم بعد چندسال که بازنشست ...

برای قدیم شاید بدرد می‌خورد نه الان 

نوشته برای بچه ها بعد بیست سال اون پولو میدن فک کنید دویست میلیون الان ارزشش بیشتره یا دویست میلیون بیست سال دیگه مردم دیوونم مگه همین گولو میدن پارسیان با سوت کم ارزشش بیشتره

من ۵سال هست بیمه عمر دارم 

در واقع پولی که میدم و پولی  که در آینده دریافت میکنم خیلی بی ارزش هست ولی همین که هست دوست دارم 

بذا بچه هام میخاستم داشته باشم همسرم موافق خیلی نبود 

من از وام کمی هم که سالانه میدن استفاده میکنم

من ۵سال هست بیمه عمر دارم در واقع پولی که میدم و پولی که در آینده دریافت میکنم خیلی بی ارزش هست ولی ...

خدایی ارزش نداره آجی اگه وام میدن خوبه در غیر اینصورت داری الکی پول میدی برای بچه هات پارسیان بخری بیشتر سود داره تا بیمه عمر 

من ۵سال هست بیمه عمر دارم در واقع پولی که میدم و پولی که در آینده دریافت میکنم خیلی بی ارزش هست ولی ...

وام میدن؟

چقد میدن

همه بیمه های عمر میدن؟

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن

خیلی خیلی کم از دوسال به بالا هر چقدر داده باشی‌۸۰ تا ۹۰درصدش رو وام میدن

ضامن میخوان 

سودش چقدره 

من الان ۸ سالی هست پرداخت میکنم 

بنظرتون چقد بهم وام میدن

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن

بیمه عمر مثال اینه هر چقدر پول بدی آش میخوری 

بازپرداخت بیمه عمر بستگی به پولی هست که پرداخت میکنی در ثانی شما که الان یکجا ۵۰۰ میلیون نمیزاری که ۵۰۰ الان با ۵۰۰ چند سال بعد مقایسه میکنی 

شما خرد خرد پول میزاری و و بعد یکجا با سودش میگیری یا اینکه خودت تعیین میکنی که ماهیانه بهت حقوق بدند 

از طرفی اندازه ۹۰ درصد مبلغی که به بیمه دادی وام بدون ضامن بهت میدن 

بیمه عمر مثال اینه هر چقدر پول بدی آش میخوری بازپرداخت بیمه عمر بستگی به پولی هست که پرداخت میکنی در ...

هر طرف که نگاش کنی ضرره