2777
2789
عنوان

امشب

169 بازدید | 33 پست

امشب تا حد مرگ کتک خوردم از شوهرم. جدیدا بهم دروغ میگه سر از کاراش در نمیارم میدونم خیانت نیس ولی احساس میکنم کلاه برداری کرده از یه جایی یه پولای بزرگی دستش میاد. شب ک میاد خونه مسته . پاپیچش هم که میشم کتک میزنه جلوی دهنمو با دستش میگیره تا صدام در نیاد. اون لحظه احساس خفگی دارم الان همه بدنم کبوده خودشم عین یه گراز خوابیده دلم میخواد برم خفش کنم. اگه یه روزی مردم دوس دارم خانوادم بفهمن اون منو کشته.

سنگ باخت تا کاغذ بغلش کنه...🤗🖤

نه دنبال پر بازدید شدنم نه هیچی. 

شوهرم تو خرج و مخارج و خریدای خونه خوبه . بديش اینه زود عصبی میشه . و خانواده خودش فقط براش مهمن . منم امشب کلی نفرینش کردم. دلم میخواد بمیره. ۵ تا قرص خواب قوی خورده ولی میدونم پوستش کلفت تر از این حرفاس

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه. وحشیه

مهرادم شیر پسرم روزی مرد میشوی جان مادر یادت بماند برای مرد شدنت ثمره جوانی ام را داده ام از تو انتظاری ندارم جز اینکه همیشه همینطور مرد باشی مردی واقعی👦🏻❤️  مهرانام دختر قشنگم دلبرک زیبا روی مادر فقط خدا میدونه که چقد برای داشتن تو سختی کشیدم تو برای من همون معجزه خدایی تو سنگ صبور لحظه هامی یکی یدونم👧🏻🩷

عزیزم مراقب خودت باش با خانوادت درمیون بزار

خانوادم خودشون هزار تا درد دارن. اگه مامانم بفهمه دق میکنه تنها کاری ک ازم بر میاد اینه که ذره ذره آب بشم تا آخرب دست این جلاد کشته بشم

فقط توی خرید برای خونه خوبه؟ مساعل دیگ چی؟ فقط وقتی عصبی میشه دست بزن داره یا در کل بد دهنه بد اخلاق ...

ابراز علاقه میکنه بعضی وقتا مهربونه. ولی وقتی عصبی بشه هیچی جلودارش نیست و دروغگو هم هست. البته منم خیلی حاضر جوابم خب زورم بهش نمیرسه و با زبون میسوزونمش اونم میزنه. الانم انقدی براش مهم نیس ک صدای خر خرش تا این اتاق میاد

ای بابا🥲 طلاق بگیر‌‌ .. بچه که نداری؟ اگر نداری به هیچ عنوان نیار

نه ندارم پارسال باردار بودم ک به لطف الهی سقط شد

شاید خدا یه چیزی میدونست ک بهم بچه نداد.

فقط فردا اول میخوام برم پزشکی قانونی واسه جای کتکا

نه ندارم پارسال باردار بودم ک به لطف الهی سقط شدشاید خدا یه چیزی میدونست ک بهم بچه نداد.فقط فردا اول ...

حتما برو پیگیری کن، تو سری خور نباش حتی اگر بدترین حال و داشتی خودتو خوب و قوی نشون بده تموم سعیت و کن طلاق بگیری برای خودت یک‌زندگی خوب بسازی اصلا اصلا ناامید نشو خیلیا تو شرایط تو هستن ولی جز اونایی نباش که خودشونو میبازن و میسپارن دست سرنوشت . سرنوشت خود تویی ارادته‌‌‌‌...

ابراز علاقه میکنه بعضی وقتا مهربونه. ولی وقتی عصبی بشه هیچی جلودارش نیست و دروغگو هم هست. البته منم ...

منم دقیقا مثل توام بشدت حاضر جواب و عجولملجبازم و دوس دارم همه چی اونیک من می‌خوام و میگم باشه 

همسرم واقعا اخلاقای فوق‌العاده خوبی داره اما اونم وقتی خیلی عصبی میشه دست بزن داره و میدونم ک بخش زیادیش تقصیر خودمه ک مقابله ب مثل میکنم ولی واقعا نمیتونم جلوی خودمو بگیرم