2777
2789

لطفا فارغ از دیدگاه سیاسی نظر بدین

و اگه به کشور های دیگه هم سفر کردین و  دیدین به طور مقایسه ای بگین🌻

وقتی بدونی میتونی، هر گره رو باز بکنی؛                          هر جوری باشه قفسو میشکنی پرواز میکنی                        خسته نمیشیم، واسه ما خستگی معنا نداره                        چشمه اگه جاری نشه راهی به دریا نداره                            میریم بالا، بالاتر ؛ از هر رویا بالاتر                                      امروز هرجا که باشیم، هستیم فردا بالاتر✨️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

از ایران بیرون نرفتم ولی شاید هند و ایران قدیم خودمون 

اگه میشه برای ظهور امام زمان و حاجت روایی خودتون و من صلوات بفرستین .. مطمـئن باش که خداوند تو را عاشقانه دوست دارد ؛ چون در هر بهار برایت گل می فرستد و هرروز صبح آفتاب را به تو هدیه می کند. به یاد داشته باش که پروردگار عالم با این که می تواند در هر جائی از دنیا باشد ، قلــب تو راانتخاب کرده و تنها اوست که هر وقت بخواهی چیزی بگوئی گوش می کند ..مریم سابق هستم تو سایت جدید نتونستم با کاربری مریم وارد بشم..🌹🌹🌹تیکر‌تولد یک‌سالگی گل پسرم .
یک خنده کن ای گولیک خنده کن ایی گول

متوجه نشدم😅

وقتی بدونی میتونی، هر گره رو باز بکنی؛                          هر جوری باشه قفسو میشکنی پرواز میکنی                        خسته نمیشیم، واسه ما خستگی معنا نداره                        چشمه اگه جاری نشه راهی به دریا نداره                            میریم بالا، بالاتر ؛ از هر رویا بالاتر                                      امروز هرجا که باشیم، هستیم فردا بالاتر✨️

ژاپنعمان

شما سفر کردین به ژاپن و عمان؟

ایران که به مهمون نوازی و مهربونی مشهوره 

ولی از کشور های دیگه ‌... به شخصه ایتالیا رو می‌پسندم.. مردمش خونگرم و شوخ هستن 

همیشه هم دارن لبخند میزنن

یه جورایی شبیه ایرانیا بود رفتارشون ... صمیمی بودن

🪷Passo per passo verso il sogno🪷 

کشور خودمون 

اینو زمانی فهمیدم که یسنا دختر ترکمن صحرایی گم شده بود تمام ایران بسیج شدن پیداش کردن 

اگه بفهمن کسی مشکلی داره هرکسی با هر سطحی از هیچ کمکی دریغ نمیکنه با اینکه تو شرایط سختی هستیم ولی طاقت رنج‌و غم هموطنامون نداریم 

احتمال قوی ژاپن

چه جالب 

دو نفر ژاپن رو گفتن

شما خودتون به ژاپن سفر کردین؟