2777
2789
عنوان

پول وام ازدواج چکار کنم

162 بازدید | 17 پست

وام ازدواج خودم شوهرم تا قرون آخرش خرج کرد 

وام ازدواج شوهرم درومده میدونم اگه شوهرم برداره قسط هاشم بزور میده چون ضامنش بابامه هنوز وام ازدواج خودمم که خرج کرده قسطش ماهی دوتومنه بزور میده نکه نده هااا انگار زورش میاد 

سیصد تومنه با بابام هماهنگ کنم بگم بده بابام بریم طلا دست دوم بخرم قسط هاشم خود بابام بده (بفهمه طلا خریدم چون ضامنشم بابامه نمیده و شایدم طلاهارو بگیره بفروشه چون طلاهای ازدواجم فروخت و الان هیچی ندارم) یا اینکه بگیرم بزارم بانک سودش بگیرم

چقدر میشه سودش؟

یا اگه طلا اگه بخرم بزارم سپرده چقدر سود میده؟ 

کدوم بهتره؟ 

باپول وام همه وسایلشونو میخرن شمادارید چیکارمیکنید

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرم یکاری کن ک دست اون بهش نرسه فقط

سپرده ک اصلا خوب نیست 

طلا بخر ولی هفت سوراخ قایم کن طلاهاتو

بگو عوض اونایی ک ازم فروختی

تو دل بستی به معشوقی ک خود معشوقه ها دارد رها کن ای دل غافل خدای بت پرستت را ...

وسیله چی ؟ جهاز اینا منظورم نیست خونه داریم

خونه دازی جهازم داری؟

پس اگ همرودارید طلابخر یا زمین

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

من رو شیشه بانک دید م صد ملیون یک ملیون میدن بانک ملی بود

اره فک کنم همون بهتر باشه 

بگم بابام وام رو برداره به بابام بگم داستان چیه بزاریم بانک سودش قسط وام رو صاف کنه 

به شوهره هم بگم طلاهایی که فروخته رو برام بخره 

چون بیشتر مسئله قسطشه 

خسیسه نمیده به منم ماهانه پول مشخصی نمیده وگرنه مستقیم میرفتم طلافروشی