2777
2789

خودم تک فرزندم عالیه

کسی قرار نیست مثل سیندرلا تو رو نجات بده پس خودت خودتو نجات بده!  🔴قرار نیست اگه مردی با بوسه معشوقت بلند شی پس درست زندگی کن!  🔴عشقتو درست انتخاب کن قرار نیست هیچ دیوی تبدیل به ادم بشه!  🔴باور کن علاالدین و چراغش واقعیت نداره و یه روز نمیاد کمک آرزوهاتو بر آورده کنه علاالدین خود تویی!🔴               من از نسل آریایی ام👸👸  از نسل نادر ، شاه خراسان🌱    از نسل کوروش سرور چهار گوشه جهان✨️ از نسل داریوش عادل ایران زمین👑  🦁

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچه دوم بنظر من وقتی خوبه ک 

بچه اولت دو الی ۳ سالش باشه باهم بزرگ شن

همین دهنت صاف میشه ولی بعدش هم بازی آن راحت تری

《کمتر اهمیت بده ، بهتر زندگی کن》🫰🩷                               لینک لاغری روبیکا.      https://rubika.ir/joing/IHHAGGHE0QHJMPOOFHYVEWXBTMCVKKDX

اینجا رو با واقعیت یکی نکن 

اینجا به مادرای چند فرزندی حمله میشه ولی وقتی میری داخل جامعه همه دوست دارن 

حتی خیلی ها میگن اگه شرایط مالی شون خوب بود بچه میاوردن 

🇮🇷 پروردگارا، زنانی که خود را پوشیده نگه می‌دارند، مشمول رحمت و غفران خود بگردان. (مستدرک الوسایل، ج ۳، ص ۲۴۴)  حضرت محمد ص                                                      (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود)

از چه لحاظ

هم مالی هم عاطفی 

چون حسادت و مشکلات ارث و میراث آینده و چشم هم چشمی و عقده حل میشه

کسی قرار نیست مثل سیندرلا تو رو نجات بده پس خودت خودتو نجات بده!  🔴قرار نیست اگه مردی با بوسه معشوقت بلند شی پس درست زندگی کن!  🔴عشقتو درست انتخاب کن قرار نیست هیچ دیوی تبدیل به ادم بشه!  🔴باور کن علاالدین و چراغش واقعیت نداره و یه روز نمیاد کمک آرزوهاتو بر آورده کنه علاالدین خود تویی!🔴               من از نسل آریایی ام👸👸  از نسل نادر ، شاه خراسان🌱    از نسل کوروش سرور چهار گوشه جهان✨️ از نسل داریوش عادل ایران زمین👑  🦁

بچه دوم بنظر من وقتی خوبه ک بچه اولت دو الی ۳ سالش باشه باهم بزرگ شنهمین دهنت صاف میشه ولی بعدش هم ب ...

وای نه خیلی سخته خرجشون باهمه کمرشکن میشه روح و روان مادر از بین میره این وسط ادم یه مهمونی نمیتونه بره منو خواهرم اینجوری بودیم 

الان دخترمن ۷سالشه ب فکرم یه روز میگم‌اره یه روز میگم ن

اگه شرایط مالیشو داری بیار ، نه فقط خرج پوشک و لباس تا ۱۸ سال اینده رو فکرشو بکن مدرسه و کتاب و دانشگاه و ... 

من با یه خواهرم ۷ سال فاصله سنی دارم ازم کوچیکتره بهترین و نزدیک ترین دوستمه الان 

واقعا خیلی خوشحالم که هست