2777
2789

شک ندارم صداتو میشنوه وقتش نرسیده جواب بگیری 

کاش زندگی هیچ وقت منو با نبودنت امتحان نمی‌کرد بابا...من خیلی وقته حالم بده و نمیدونم چم شده میشه بیای دلداریم بدی بابای مظلومم...خیلی تنهام

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پس وقتش کیه

دلتو بسپار بهش . به وقتش جواب میده . تجربه مردم میگم . واقعا بهش اطمینان کن باقیش حله

کاش زندگی هیچ وقت منو با نبودنت امتحان نمی‌کرد بابا...من خیلی وقته حالم بده و نمیدونم چم شده میشه بیای دلداریم بدی بابای مظلومم...خیلی تنهام
دارم نا امید میشم از اینکه منم ی روزی طعم خوشبختی رو بچشم

نع بابا صبر کن  من الان آرامش دارم چون گذشتم خیلی سختی کشیدم هر چیزی بهایی داره اگه روزگارت خیلی سخته بدون آرامش آینده خیلی زیاد تره

سلام عزیز جان، شبت بخیر 💚

نگو جانم ، محاله خدامون تورویادش بره، کمی صبوری کن قشنگم، می‌دونم تا الان صبوری کردی ها ولی مطمئن باش ، مطمئن باش از ته ته قلبت مطمئن باش که خدامون به بهترین نحو ممکن جوابت رو میده ، حتی همین الان که فکر می‌کنی بهت نگاه نمیکنه تو رو بغل کرده و مواظبته💚

ان شاالله به حق فاطمه ی زهرا هرچه زودتر حاجت روا بشی عزیزم🤲🏻💚

❤️ایران ❤️《فَلا تَعلَمُ نَفسٌ ما اُخفِىَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعيُنٍ》هیچ کس نمی‌داند برایش چه قره‌العین هایی پنهان کرده‌ایم..( قره‌العین: اشکی که از شوق در چشم حلقه می‌زند‌. ) سوره سجده💚 لَا تَخَفْ وَلَا تَحْزَنْ ۖ إِنَّا مُنَجُّوكَ ( نترس و غمگین نباش ، قطعا مانجات دهنده تو هستیم) سوره عنکبوت 💚