بانوخانم۹۵ مدیر عضویت: 1398/10/09 تعداد پست: 903 عنوان کسی تا حالا خودکشی کرده | مشاهده متن کامل بحث + 150 بازدید | 20 پست منم میخوام بکنم 1403/10/30 | 01:48 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
شیربرنجتون عضویت: 1401/06/16 تعداد پست: 11276 آخه حالم بده تنهام درموندم هممون به نوعی تنهاییم بخدا من الان تو یه برزخ دنیایی هستم که سخته همه چی واسماما باید کنار اومد با مشکلات اونایی که میشه حل کرد و به نحوی با بکر و عقل و هوشت حلشون کناونایی که نمیشه رو باهاشون مدارا کن و زندگی کن بارون اومد و یادم داد هرچی آرایش کنی میشوره میبره
بانوخانم۹۵ مدیر استارتر عضویت: 1398/10/09 تعداد پست: 903 هممون به نوعی تنهاییم بخدا من الان تو یه برزخ دنیایی هستم که سخته همه چی واسماما باید کنار اومد با م ... آخه دلخوشی ندارم از شوهرم متنفرم ولی نمیتونم ازش طلاق بگیرم
شیربرنجتون عضویت: 1401/06/16 تعداد پست: 11276 آخه دلخوشی ندارم از شوهرم متنفرم ولی نمیتونم ازش طلاق بگیرم میدونم چی میگی و کاملااااا میفهممت و درکت میکنممنم همینم و شرایطم سختهاما مدارا میکنم با زندگی و گاهی هم میجنگم باهاش اما سمت خودکشی و حتی افکارش نمیرم بارون اومد و یادم داد هرچی آرایش کنی میشوره میبره
بانوخانم۹۵ مدیر استارتر عضویت: 1398/10/09 تعداد پست: 903 میدونم چی میگی و کاملااااا میفهممت و درکت میکنممنم همینم و شرایطم سختهاما مدارا میکنم با زندگی و گاه ... آخه تو زندگیم از همه عقب افتادم از همه دورو وریام با شوهرم همش دعوا میکنیم بهم پول نمیدم
شیربرنجتون عضویت: 1401/06/16 تعداد پست: 11276 آخه تو زندگیم از همه عقب افتادم از همه دورو وریام با شوهرم همش دعوا میکنیم بهم پول نمیدم شرایط اقتصادی برا خیلیا مشکل تر شده بارون اومد و یادم داد هرچی آرایش کنی میشوره میبره