2777
2789

از آبان ماه شروع شد سرفه سرفه دارو میخوره خوب میشه بعد ده روز باز شروع میشه

یه سری با تب 

یه سری با آبریزش 

یه سری با گوش درد 

سرفه همچنان درکنار این علایم هست

چقدر دکتر و دارو و دارو گیاهی آخه

کیا اینجوری شدن بچه هاشون 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۴تا آزیترومایسین طی ۴ روز بخور 

شربت ستادین دی سی 

شربت زوفا عسلی 

یدونه امپول پنسیلین

اینا منو خوبم کرد

عمق فاجعه اونجاست که ما دهه هفتادیا داریم پرونده طلاق دهه هشتادی هارو میبندیم( -_-)درخواست دوستی پذیرفته نمیشود حتی شما

۴تا آزیترومایسین طی ۴ روز بخور شربت ستادین دی سی شربت زوفا عسلی یدونه امپول پنسیلیناینا منو خوبم کرد

آزیترو خورده 

دوتا پنی سیلین زده 

سرم دوتا زده 

شربت که نگم‌برات همه جوره هم‌ گیاهی خورده هم شیمیایی

آزیترو خورده دوتا پنی سیلین زده سرم دوتا زده شربت که نگم‌برات همه جوره هم‌ گیاهی خورده هم شیمیایی

بازم خوب نشده؟؟

ببین اصلا نبرش بیرون چون هوا ب شدت آلودس 

توی خونه اسپند دود کن و بخور سرد روشن کن 

روی گلوشو با پماد ویکس چرب کن

عمق فاجعه اونجاست که ما دهه هفتادیا داریم پرونده طلاق دهه هشتادی هارو میبندیم( -_-)درخواست دوستی پذیرفته نمیشود حتی شما

وای گفتید منم اینطوریم یعنی دیگه خسته شدم از بس سرفه میزنم بدتر گلوم درد میگیره هر کاری کنم سرفه میز ...

یه پرتقال رو بزار تویه کاسه کوچک بعد بزارش تویه قابلمه که آب توشه سرشو ببند بزار نیم ساعت روگاز باشعله کم

بعد یه آبی جمع میشه توی کاسه اونو بخور وپرتقال هم پوستشو بگیر دوربریز ونوش جانش کن

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پسر منم اینجوریه. سرفه های خلطی دار داشت. بردم دکتر. اسپری داد. چند روز بود خوب شده بود. دوباره از امروز سرفه های خشک داره. واسه بچه شما خشکه یا خلط دار؟ منم یک ماهه بچه ام مریضه. قلبم تیر مبکشه

پسر منم اینجوریه. سرفه های خلطی دار داشت. بردم دکتر. اسپری داد. چند روز بود خوب شده بود. دوباره از ا ...

واسه شما یک ماهه واسه من شد ۳ ماه بیشتر 

هی خوب میشه برمیگرده

نمیدونم چیه این ویروس

چند سری اول سرفه هاش خشک بود ولی وحشتناک 

الان باز خلطیه