2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره اینقدر داغون بود.نگه داشتم ی روز بدم به خودش.یعنی کادو رو باز کردم زار زار گریه کردم فقط.تا چند ...

چرا گریه میکنی 

زن داداش  من یبار یه حرفی زد که خیلی توذهنم موند میگفت یبار یه نفر براش همیشه کادوی اشغال نیداده  یه پارچه لباسی به شدت اشغال بدبو قدیمی آورده اینم با قیچی چنتا تیکش کرده طرف که اومده خونش جلو اون برداشته باهاش فضولات پرنده و گرد وخاکای جلو پنجره رو پاک کرده و هی میگفته دستت درد نکنه انقد خوبه لین پارچه انقد خوب آب و کثافت به خودش جذب میکنه عالیه برا تمیزکاری. فلان 

زنداداشم میگفت طرف دیگه از شرمندگی تا مدتها پیداش نبود

چرا گریه میکنی زن داداش من یبار یه حرفی زد که خیلی توذهنم موند میگفت یبار یه نفر براش همیشه کادوی ا ...

من هرگز کادو این مدلی به کسی ندادم.اون حتی به درد پوشیدن هم نمیخوره.اینقدر داغونه.احساس میکنم برای تخریب من اونو داده بهم که بگه ارزشت اینقدره.

رفت مشهد من اصلا به روم نیاوردم.چون وقتی منم رفته بودم اونا به روشون نیاوردن.اون عتیقه هم آورده بوده من برم چشم روشنی که نرفتم

که نگه داشت تولدم داد

من هرگز کادو این مدلی به کسی ندادم.اون حتی به درد پوشیدن هم نمیخوره.اینقدر داغونه.احساس میکنم برای ت ...

والا من رقیقا اینجوریم که یا پس میدم یا عین خودش کادو میدم 

والا من رقیقا اینجوریم که یا پس میدم یا عین خودش کادو میدم

روز مادر قول داده بودم جبران کنم اما خب بازم جبران نشد یه اردوخوری چوبی که ۸۰۰ اینا بود مغازه پیدا کردم۲۵۰😁خیلی هم ذوق کرد.اما کلا میخوام از این پس در این حد هدیه بدم.ادم برای عوض دراومدن هدیه نمی‌ده اما جوری هم نباشه شخصیتت رو خورد کنن