2777
2789

سلام.من فردا وارد ۳۴ هفته میشم.وقتشه اقدام کنم؟

‌ ‌تخت خوابت گر طلا باشد و فرشت از حریر؛ بالش وجدان اگر راحت نباشد خواب نیست...

نمیدونم از دکترتون بپرسیداما بهتون تبریک میگم بابت این درایت و فهم‌تون🌸

ممنون عزیزم.پیش دکترم هفته آینده نوبت دارم گفتم دیر نشه☺️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من تصمیم داشتم برای بارداری دومم اینکارو بکنم

من اصفهانم

دکترم گفت خوبه ولی نهایتش روش یکسری ازمایشات انجام بشه و بررسی ها

فعلا توی ایران کار خاصی نمیتونن باهاش انجام بدن

اینطور که شنیدم

و اینکه واقعا شرایط نگهداریش و انتقالش به اون بانک ذخیره ی بندناف کاملا اصولی هست؟یا نه

سواای هزینه هاش

برای همین من منصرف شدم

مامان 💖مهدی و لیانا💖                                                                                                                                                                                              کاربری سال 97 امو تعلیق کردند😕مامان_مهدی_جونم
فرزند اولتونه؟هزینه‌ش چقدره؟

بله

نمی‌دونم عزیزم

یه تاپیک دیدم واسه سال ۴۰۱ نوشته بودن هزینه اولیه ۷ تومن.احتمالا الان حدود ۱۰ باشه

من تصمیم داشتم برای بارداری دومم اینکارو بکنممن اصفهانمدکترم گفت خوبه ولی نهایتش روش یکسری ازمایشات ...

منم اصفهانم عزیزم.راستش با دکترم درموردش صحبت نکردم تاحالا.ولی از همون اول با شوهرم تصمیم گرفتیم انجامش بدیم حتما

منم اصفهانم عزیزم.راستش با دکترم درموردش صحبت نکردم تاحالا.ولی از همون اول با شوهرم تصمیم گرفتیم انج ...

بسلامتی عزیزم

امیدوارم هیچ موقع بهش نیاز پیدا نکنید

تو اصفهان یه مرکزی بود من تماس گرفتم و راهنماییم کردن

شمارشو پیدا کنید راهنماییتون میکنند

مامان 💖مهدی و لیانا💖                                                                                                                                                                                              کاربری سال 97 امو تعلیق کردند😕مامان_مهدی_جونم
بسلامتی عزیزمامیدوارم هیچ موقع بهش نیاز پیدا نکنیدتو اصفهان یه مرکزی بود من تماس گرفتم و راهنماییم ک ...

خیلی ممنونم عزیزم.رویان نبود؟فکر کنم فعلا فقط این مرکز انجام میده تو اصفهانم مرکز دارن

خیلی ممنونم عزیزم.رویان نبود؟فکر کنم فعلا فقط این مرکز انجام میده تو اصفهانم مرکز دارن

فکر کنم همون باشه