2777
2789
عنوان

اگه جواب بدید کمک بزرگی بهم کردید...

183 بازدید | 23 پست

سلام.یه دختر دو ماهه دارم که احساس میکنم وزنش رو به کاهشه...روزی دو بار دفع داره...حس میکنم دفعش زیاده...میشه سن نی نی هاتون ..وزنشون و تعداد دفعشونو در روز بنویسید...اگه جواب بدید لطف بزرگی بهم کردید.

راستی دخترم شیرخشک میخوره...یکی دو روزه ببلاک بهش میدم...قبلا بهش نان میدادم...اوایل خوب بود...ولی بعد از یه مدت دل درد گرفت و مدفوعش سبز شد...خدا کنه ببلاک بهش بسازه...وزنش و بالا ببره.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واسه من تا سه ماهگي sma ميخوردن و شير خودم دفعشون هر سه چهار روز بود بعدش سميلاك خوردن و دفعشون همون دو سه روز يه بار بود تا اينكه به غذا كمكي افتادن و گاهي مجبور ميشدم ب بلاك بدم اونوقت هرروز دفع داشتن كلا ببلاك دفع را زياد ميكنه بهش سميلاك بده

كاش از شاخه سرسبز حيات گل اندوه مرا ميچيدي.  كاش در شعر من اي مايه عمر  شعله راز مرا ميديدي

ممنونم ازتون که جواب دادید.خودم کلا أدم وسواسی هستم.همش استرس دارم.که نکنه رشدش کم بشه.شیرخشک نان که میگن یبوست میاره..با اونم دوبار دفع داشت در روز...این چند روز خیلی شیرخشک عوض کردم..میخوام فعلا یه دو هفته ای ببلاک و ادامه بدم.تا ببینم خدا چی میخواد.

مال عوض کردن شیرخشک منم شیر خشک پسرمو عوض کردم دومی رو نمیخورد رفتیم سر اولی اونم نخورد با بدبختی ...

اره عزیزم.انقد تنوع شیرخشک هم هست..آدم می مونه کدومش و به بچه بده...